Instrukcija perskaiciau kelis kartus tam kad daryciau kaip man patogu, ale vistiek praleidau kai ka... Butu buve lengviau, jei skyle iskart butu rekomendave pjauti, o ne po to, kai jau isklotas virsutinis denis.
Korpusas ap$lifuotas, klijuoju kylio dalis:
Vel gi, instrukcijos sako klijuoti kyli kai jau uzbaigtas paskutinis korpuso dengimas, ale as jau tropniau reikutes prie priklijuoto kylio pri$veisiu, nei kad bandyti veliau atitaikyti kyli. Ir si karta mano darymas savaip isgelbejo mano kaili- priekine kylio dalis neatitinka korpuso liniju:
Viskas sueina kaip priklauso, net nezinau kodel ta kylio dalis neatitinka. Gali buti, kad per daug $pangautus nuslifavau, bet kitaip nebutu buve arba graziai lenktu liniju, arba reikutes nebutu liete pacio pirmo $pangauto.
Per daug neanalizuojant priekyje uzklijavau "mases" is reikuciu ir vel ap$lifavau:
Vandens nuoteku reikutes yra 3x1.5mm kietmedzio ir ant denio yra klijuojamos ploksciai, bet aisku luztu bandant islenkti. Tai jas pamerkiau parai i vandeni, prisegiau islenkes palei korpuso linijas, ir dar po paros visiskai jom i$dziuvus galejau pripjauti, pri$lifuoti, ir priklijuoti:
Paskutinis korpuso dekoratyvinis dengimas turetu buti atliekamas su kontaktiniais klijais (pvz Moment), ale manau instrukcijos vel kaka mala... Tos lysteles yra 4x0.4mm kietmedzio ir turi lenktis ne tik horizontaliai, bet kartu ir vertikaliai, ir geriausias budas jom klijuoti ant korpuso pasirodo yra klampi CA zele, klijuojant mazdaug 7cm ilgio intervalais ir po poros valandu darbo paliekant nebloga sluoksni CA kliju ant visu pirstu galiuku