Dabar yra 22 Bir 2025 22:44

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 88 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: patarkit del off-road
StandartinėParašytas: 23 Vas 2011 17:38 
Model
Model
Vartotojo avataras

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 23 Vas 2011 18:13 
Modeliuoto
Modeliuoto
Vartotojo avataras

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 23 Vas 2011 21:22 
Model
Model
Vartotojo avataras

Tu pats logiškai pagalvok, kad gal lengviau pradėt nuo elektrinio modelio, nei nitro. Kai suprasi kas tai per užsiėmimas ir kas kaip kur, tada spręsi ar jau nori išbandyt kažką naujo, t.y. nitro.
O be to, aš nieko su niekuo nelyginau, tik parašiau kokia situaciją matau trasoj...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 23 Vas 2011 22:26 
Modeliuoto
Modeliuoto
Vartotojo avataras

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 24 Vas 2011 07:26 
Modeliuoto
Modeliuoto
Vartotojo avataras

o tai kas kalkas kad tie tariami naujokai vos isigyje modeli iskart dugnais varo? as asmeniskai kai isigijau nitro, pavzinejau kieme ramiai, pazejau kaip elgias, tada isejau i didele aikstele kur nera masinu ir pns ir ten jau dugnais variau, pajutau kaip sakoma visa monstro galinguma, ir man pilnai aisku kad pilnu galingumu ribotam plote nepalakstysi, trasoj irgi. nebent kazkiek tiesiojoj paspausi dugna bet galiausiai teks stabdyt.
noxiau, tu butent ir pradejai lygint parases sakyni kad tau juokinga kai naujokas iseina i trasa su nitro pries veteranus. cia ir yra kupranugario lyginimas su kiaule. tu nesijuok, o geriau palaikyk ta zmogu kuris susidomejo modeliavimu. nes per tokius juokus ir netenkam modeliuotoju. man asmeniskai dzin ka sako kiti, tegu juoias, tegu saipos, ateis laikas as is ju paciu pasijuoksiu. bet as esu as, o yra ir tokiu kurie tiesiog nesugebes tu pasaipu praleist pro ausis. tykiuos supratai ka turejau omeny ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 24 Vas 2011 08:41 
Modeliuotojas
Modeliuotojas

Niekas iš naujokų nesišaipo, nes visi kažkada buvo naujokai. Susirinkę trasoje visi vieni kitiems padedame. Kai pas mane nesąmonė su išvirtimu buvo, tai kaip tik du kolegos su nitro važinėjo. Tai ir sureguliuoti padėjo draugiškai, ir patarimų davė, ir įrankius paskolino. Nekalbu apie senbuvius (nei aš, nei Noxius tokie neesame - mes pradinukai, kaip ir tu aggres18), kurie pamatę, kad pas tave kažkas ne taip, patys prieina ir pasako, pamoko ir padeda sureguliuoti. Per vieną treniruotę Kaune (pats esu iš Vilniaus) supyliau detalę jau iš pačio ryto. Galvoju, specialiai iš darbo nusiėmiau, trenkiausi 100km pasitreniruoti... ir viskas "šuniui ant uodegos" nuėjo... Pamatęs sulūžusią detalę vienas iš ten buvusių kolegų tiesiog atnešė ir davė man analogišką... Ačiū :thx jam, treniruotės diena buvo išgelbėta.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 24 Vas 2011 13:37 
Modeliuoto
Modeliuoto
Vartotojo avataras

andriau, saunu kad padeda, as nk pries tai neturiu, bet tas jo komentaras tai tikrai pasiepiantis naujokus buvo :)
tykiuos galesiu ir as sudalyvaut varzybose, tik reik pradzioj jom pasiruost, kolkas modelis visiskai neparuostas, kas begalo erzina jau :/
va is to ka rase noxius "O į temą... Kai ateinu pasivažinėt trasoj, kartais būna žmonių su nitro modeliais. Turiu omeny naujokus, neseniai nusipirkusius nitro modelį. Tai net gaila žiūrėt būna, kai aš jau baiginėju pirmus akumus, o jis vos viena du ratukus būna apsukęs."
cia tikrai naujokus pasiepiantis sakinys yra. gal noxius ir nevazineja su nitro, bet asmeniskai as jau atsivazinejau su elektrinem, nusibodo man jos, todel pirkau nitro. tai ka, jaigu ir as apsuksiu vos kelis ratus ir mane taip smerksi? nitro zymiai sunkiau valdos, nespejau ismegint vieno dalyko nes reik trasos, bet vos atsiras galimybe iskart pameginsiu, gal net tai bus vairavimo (gero vairavimo) budas. bet tam reik trasos. beto nepamirsk kad nitro neturi atbulines eigos, del ko ir sunku vairuot, jai neten pasuki iskart tenka i kita puse sukt ir modelis susimeto. su elektrine dzin, jai ka davei atbuliniu ir vsio, vaziuoji toliau.
tad nelyginkim trasoj nitro su elektra. :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 24 Vas 2011 14:01 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Cia ne pasiepimas naujoku ,o patarimas nepirkt nitro modelio pirmo ir isvis rinktis elektra nes nereik tad daug vargt ir ieskot bedu ,o seip daugelis nusiperka nitruse ,nusinesa y trasa ,ir nebegali uzkurt/vaziuot ,ir tada mazdag jus visi aplink asilai nes man napatariat kaip dary ,seip visada pries kazka perkant reik susizinot kaip naudot ,eksplotuot daigta , niekas cia netrypia naujou ,tik sakom kad ne viskas ant lekstutes padeta ,ir reik patiem dometis iesot info. :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 24 Vas 2011 15:10 
Modeliuoto
Modeliuoto
Vartotojo avataras

tai nereik pirkt su pull start sistema :D pats turejau tokia tau tu na ja, uzknisa tas virvutes drocinimas.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 24 Vas 2011 23:36 
Modeliuo
Modeliuo
Vartotojo avataras

o kiek galetu kainuoti tuscias(be variklio ,elektronikos) tik su vairo serva savagas x ss arba savage x ? :) (sorry uz double post'a)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 25 Vas 2011 06:44 
Modeliuoto
Modeliuoto
Vartotojo avataras

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 25 Vas 2011 17:52 
Modeliuoto
Modeliuoto
Vartotojo avataras

:D nu jus ir duodat, nėra atbulinio bėgio nitrukam... :D yra savagam jei kas nežinot, taj paieškokit netgi ehpi.lt ligu turi... :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 25 Vas 2011 18:29 
Model
Model
Vartotojo avataras

1. Aš iš nieko nesišaipiau ir nepašiepiau.
2. Rašydamas, kad apvažiuoja 1-2 ratus, neturėjau omeny, kad jie kažką sulaužo, o, kaip Marwell rašė, jie tiesiog neužkuria savo modelių... Ir nepadeda jokie startbox'ai. Jeigu užkuria, tai trunka puse rato ir vėl viskas iš naujo... Aš mielai patarčau kokį varžtuką ir kiek reikia pasukti, kokios temperatūros turi but variklis, kad ji reguliuot, bet tiesiog beveik nieko apie tai neišmanau.

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 88 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Administratoriaus kontaktai: info(eta)rcm.lt