andriau, saunu kad padeda, as nk pries tai neturiu, bet tas jo komentaras tai tikrai pasiepiantis naujokus buvo

tykiuos galesiu ir as sudalyvaut varzybose, tik reik pradzioj jom pasiruost, kolkas modelis visiskai neparuostas, kas begalo erzina jau :/
va is to ka rase noxius "O į temą... Kai ateinu pasivažinėt trasoj, kartais būna žmonių su nitro modeliais. Turiu omeny naujokus, neseniai nusipirkusius nitro modelį. Tai net gaila žiūrėt būna, kai aš jau baiginėju pirmus akumus, o jis vos viena du ratukus būna apsukęs."
cia tikrai naujokus pasiepiantis sakinys yra. gal noxius ir nevazineja su nitro, bet asmeniskai as jau atsivazinejau su elektrinem, nusibodo man jos, todel pirkau nitro. tai ka, jaigu ir as apsuksiu vos kelis ratus ir mane taip smerksi? nitro zymiai sunkiau valdos, nespejau ismegint vieno dalyko nes reik trasos, bet vos atsiras galimybe iskart pameginsiu, gal net tai bus vairavimo (gero vairavimo) budas. bet tam reik trasos. beto nepamirsk kad nitro neturi atbulines eigos, del ko ir sunku vairuot, jai neten pasuki iskart tenka i kita puse sukt ir modelis susimeto. su elektrine dzin, jai ka davei atbuliniu ir vsio, vaziuoji toliau.
tad nelyginkim trasoj nitro su elektra.