|
Ne nullsuos esmė, gal ten kartais ir pataikai, ale gi nebus "nuolatinis" trūkinėjimas, nebent anteną ant akinių nuolat laikai nusukęs į copterį. Greičiausiai iškepei tą savo siųstuvą kada įjungęs be antenos, arba stuktelėjai per SMA ir atitrūko vidurinis pinas.... Vakar su stiklaz buvom gamykloje, landžiojo pro langus ir duris su 5.8G 200mW be problemų (tiesa, už masyvių gelžbetonio sienų nelindo, bet ten ir su 1.2GHz buvo ne pyragai), o laukuose jis išvis niekad neatsilieka skraidant kelių šimtų metrų atstumu. Kad ir aš, kiek pamenu (nu kad ir senam video: ) kol dar naudojau 5.8G - viskas ten buvo pusė velnio skraidant LOS. Pas mane aišku antenos buvo gan lievos, nes padarytos taip, kad nelūžtų, o ne kad gerai trauktų - bet ir tai, su 200mW moduliuku (kuris, tikėtina, realiai outputina dar mažiau) kilometrą be problemų, dar ir pro kelis medžius prasimušdavau. Tai su 700mW normaliu TX tai turėtų būt išvis skraidymas atsipūtus. Pasiskolink iš ko aplink moduliuką (arba nusipirk, jie ten... 10$ kainuoja gal) ir pasitikrink?
Šiaip dar viena problema - tai 32ch siųstuvai/imtuvai. Čia tai išvis yra kažkoks nesusipratimas kvadratu - gerai nebent RX'uose kad foot-šarkinį diapazoną padengia. Skraidai su 8ch, kaimyninių kanalų neliečiant - ir tai diapazone sutelpa 3 skraidytojai (ar dažnai tenka lenktyniaut kai būna 3+ lenktynininkai 5.8G diapazone?), su tais 32ch nu gal 5 laisvus kanalus išspausi, bet užtat kiek pi$niavos kol atitaikai į tinkamą... Pats turiu teliką su diversity, tai autoscan'as grybauja 9 iš 10 kartų, pataikydamas į kaimyninį kanalą.... Tai su 8ch bent jau paprasčiau pradedantiems - mažiau šansų kad į netinkamą dažnį pataikys.
_________________ Nerašykit man žinučių - čia nelabai būnu. Ieškokit kitais keliais...
|