|
Aš kaip ir už tą "gerąją" pusę, bet reik pripažint, kad tavo variantas yra visiškai niekinis. Bent jau dabar. Viena, kai apie tai yra daroma komunikacija (ir iš naudotojų pusės), apie ką kalbėjom CAA. Visai kas kita, kai kažkokias tai "pareigas" bando atstovėt kažkokie neaiškūs (kaltinamojo akimis žiūrint) veikėjai. Sakykim, aš taip daryčiau... Nu ok, tu ten sakai kad "siųsi CAA" - "ok, siųsk, į sveikatą". Vardo/pavardės nežinai (bet tai paprastai skelbiasi puslapyje, dažniausia gi komerciniai subjektai), tavo akys nesertifikuotos, pažeidimo fiksuot negali. Policininkas analogiškai (žr. kad ir CAA esančias tvarkas apie informavimą) - šiuo metu tai nėra kompetetingas asmuo įvertinti "gerai" čia, ar "blogai". Tas pats, kaip aš kad nufotkinčiau kokį bimbalą žiede ir nusiųsčiau į policiją su prierašu "lėkė 120km/h mieste, prašau nubausti!!!!" - manai būtų koks nors efektas? Net jei prie foto būtų prierašas "turiu liudininką - baro apsauginį Vardenį Pavardenį!!!" - vis tiek tai nieko nepakeistų....
Su tokiais reikia kovot švietimu, vieša komunikacija (deja, pas mus su visuomenės nuomone taip "skystai" (ir čia švelniai tariant)) bei pavyzdinėmis, "išpūstomis" bylomis. Visi ten "aaa pastukalinsiu ir tau pzdc" tai panašūs į AG1/gintaras_bar grasinimus apie advokatus, BK, RRT ir pan. instancijas, kurios niekad nepasirodė ir nepasirodys, o realiai tik sukelia juoką. Jammeris irgi ne išeitis - tik dar labiau pabloginsim visuomenės nuomonę. Deja, pagrindinė instancija, iš kurios turėtų startuot tas procesas - visiškas invalidas. Įdomu, kas pirmas atsiras - normalus reguliavimas iš CAA pusės/nesusįję (su CAA) teisiniai precedentai ar didelės organizacijos, kurios vienys naudotojus ;-)
_________________ Nerašykit man žinučių - čia nelabai būnu. Ieškokit kitais keliais...
|