Na vistiek, kaip minejau mes su ABL susitiksim paziuret kiek pas ji yra drasos rezt man ta ka cia raso.Budu ir priezasciu tai padaryt yra daug .Kad butu visiems linksmiau papasakosiu scenariju.
Yra taip :ABL labai drasus cia tai as ji pakviesiu Pvz. i RRT pasiaiskinti, kodel naudoja neleistina Lietuvoje Radio iranga (aisku ja visi naudoja kol kas nieks demesio nekreipia) bet yra budas tai padaryti ,kad butu tam skirtas gan didelis demesys ,pasekmes:bauda ,konfiskuota iranga,padarytos zalos atlyginimas.Zinau kur ir kada ABL sunkia 30+ baterijas, rasau zajava del trugdziu (pateikiu man padarytos zalos suma) paimam kaltininka vietoje ir stai susitikimas

tada galesi man papasakot ,ka cia rasai o as paziuresiu ,kaip tu ta padarysi

as taves tikrai nemusiu

bet tave primus visas forumas ir dar daugiau ir zinai kodel? Todel, kad po tokio incidento bus ivesti grieztesni RRT istatymai ir baudos,o gal ir visai uzdrausta naudotis tarkim B,C,D kanalais liks tik A ir tik iki 25mW eirp.Kaip tau toks scenarijus?

Spjaudaisi ant tautieciu ,gauni spjuvi atgal su kaupu.Nori scenarijaus su CAA? ar civilines atsakomybes . Forumas prisimins mane ,kuris ieskojo budu legalia iranga pasiekti padorius atstumus

,bet ar isdrys ,kaip pasiulymu pyzdinti pridalino?
Tai kada man rasyt i RRT ,kad patikrinimus dazniau padarytu?,nes kaip tai WIFI blogai veikia pas mane kokie tai trugdziai ,parkely negaliu dirb ,kazkoks skraido su zirzalu net telefonas rysi praranda tuo metu.Tu spajaudai ant manes as spjausiu ant taves ,kentesim visi ,tik as turiu legalia iranga,kas jos dar neturi teks isigyt.
Taip ,kad tau perspejimas nenaudoti nelegalios irangos!As nekertu is pasalu tave perspeju,o galeciau kitaip .(pries medziokle medziotojai papucia trimita,kitaip negarbinga)
P.s kaip organizuosi meeta ziurek kad visi tvarkingai naudotusi RRP . linkiu 51 ir 73 . manau supratai aiskiai