Yra keliu tipu GPS pirkti, NEO6 ir LEA6, kalbant apie su kompasais, kuriu kainos skiriasi berods dvigubai. O jeigu dar pigintis, tai yra be kompaso ir naudoti vidini FC kompasa, kas gali iskraipyti rodmenys.
Softas ar ne 0.5MB dydzio. Tokiam kode klaidu gali buti bet kur, svarbu butu daug vartotoju ir butu taisoma. O sis FC turi SD kortele kur logina duomenis, kas turetu palengvinti rasti bedas.
Daba kas pas mane nuveikta. ACC sukalibravau. Pasijungiau savos gamybos power moduli (originalo nenaudojau). Pasirodo per parametru lista yra galimybe ivesti sroves sensoriaus drifta kurio nera pagrindiniam lange, keista. Nesunkiai susikalibravau parodymus telemetrijai
Vidini kompasa kalibravau, bet man mete "PreArm: Compass offsets too high". Dabar nustaciau PreArm compasso praskipinima, visa kita kaip ir praeina bei arminasi. Del ko nepatiko kompasas, atsakymo neradau nei wiki nei google. Gal del karboninio remo jam nepatinka arba greta stovincio 2.4G imtuvo su telemetrija. Dar vis laukiu isorines GPS antenos su kompasiu.
Is pirmo zvilgsnio viskas man primena naza varianta, tik labiau isplesta advance juseriui. Pas NAZA visko yra gal tik 5%, ko ir uztenka pirmam skrydziui. Cia net yra ir jautrumo nustatymas vienu sliauzikliu nelendant i visa PID lenteles debesi. Bandysiu apseiti su beginer variantu