Marius, klausimas " ar gerai skristu" - biski kvailas:)
Taip, toks setupas gali skrist labai gerai ( pasiziurek Juz70 ir pan. video YT), bet ner taip paprasta ir nereiskia,kad visa sita sumetus ant kopterio jis iskart skris labai labai gerai.
Kazkieno rankose gal taip ir skristu , bet ne visiems vienodi PID limpa.
Bet kad toks setupas gali skrist gerai, irodymu yra daugiau,nei reikia:)
Man asmeniskai problema buvo - 2000kv motorai ir 5x3 propai. Skisti skrenda , bet man traukos man ryskiai per mazai.( kai kam tas ne problema)
Cia geriau butu SunnySky 2300KV, bet gi nelauksi puse metu kol pavyks nupirkt. RCTimerio 2300kv- gaidys totalus
Sitie regai tavo linke , nepalaiko 4S, tai jei yra minciu kazkada pabandyt 4S, reiktu situ ,jei is cia imti: ( turbut rastum kazka panasaus ir kitur)
Bet su 4S cia jau labiau 2000kv motorai tiktu, o ne 2300kv.( jei pavyks gauti siais metais

)
Del FC tai tik ne Naza miniui. Tiesa man ir su Naze 32 buvo problemu, tai rekomenduoti negaliu. Neskrido ji tai,kaip CC3D toli grazu, bet cia gal tik man taip pasitaike, nzn..
Tiesa siulyciau nekreipt demesio i sita ABL'o brieda " Gal tada ir tokių nesamoningų hibridų su TBS core ant minicopterio su acro kontroleriu nebesinorės kabint..." ir kaip tik pasiimt
TBS Core, jei nereik del to parduot kokio inksto

Sveria vos keliolika gramu, bet sumazeja laidu raizgalyne, galesi pasirinkt imtuvui ir kamerai 5 ar 12v + turesi RSSI ,skrydzio laika, baterijos voltaza ir suvartotus amperus. Nereik sukt galvos del jokiu filtru, step up ar step down'u
P.S tiesa ant tokio PR gal ir problematiska butu TBC COre sumontuot, PR siaip kokiais 5cm trumpesnis uz QAV250