Jei imamas rėmas pvz kaip mano atveju iš kokio HK ar kitu atveju pjaunamas, kalamas ir t.t. jau bus nukrypimas nuo to ką kontrolerio gamintojas sudėjo default konfigūracijoje ir teks tikrai pasportuot su PID'ais bei kita iš to išplaukiančia xierovina ir jau reikalaus tam tikrų gilesnių žinių. Jei žmogus nepaleido tokios paprastutės plokštės kaip KK2 tai realiai jis gavęs naza jau nebesistengs to padaryt nes va gps alt skrenda, alt skrenda o manual ai px

kada nors. Toliau, kadangi jis jau įsivaizduoja ęsantis modeliuotojas ( nes nugi pats pasidarė kopterį ) susikrauna anglinius propelerius ( pasibandžiau aš juos, patiko gražu bet garsas primena dideliu greičiu mojuojama katana

, mandagiai nuėmiau ir kol nesijausiu ramus ir tikras dėl savęs bei aplinkinių tikrai nenaudosiu ) ir dar papildomai užmeta ką nors rimčiau fotografuojančio ar filmuojančio na ir prasideda manevrai, situacija sumodeliuoju tokią, priskrenda kokį aukštą namą prapuola gps kažkiek palydovų ir vualia sistema blaškosi reikia kažkaip mandagiai nuleist, netyčia perjungia netą mygtuką ir jau manual rėžimas o ten šūdas su parametrais ir ... duok dieve be aukų ar apdaužyto aliuminio SLK merso

.
Taip kad jei jau kalbam apie modeliuotojus tai toks pasakymas kad su vienu kontroleriu skrenda o su kitu ne visiškai netinka, man skrenda kopteris ir su kk2 ir su MW ir su naza visais rėžimais, skrydyje jei viską tvarkingai padarai nieks nesikeis, tik skirtingi FC duos kažkokių privalumų naudojant, MW atveju sąlyginai pigūs priedai plius matai kas darosi sistemoje čia tiems kas nori pakodint arba pažaist su konfigūracijom, nazos atveju viskas griežtai uždaryta ir naudoji tai ką gamintojas pateikė bet jau nereikia kuistis konfigūracijose lieka tik reguliavimai, tai ir turėjau omenyje kalbėdamas kad tinka paprastam žmogui kuris nori MOKYTIS skrist ir neužsiimt kodinimu.