Dabar yra 10 Geg 2025 00:28

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: electronicarc com
StandartinėParašytas: 27 Kov 2014 08:23 
Mo
Mo

Sveiki kolegos,

Gal ir ne visai tinkama vieta šiai temai, tačiau electronicarc com daugiausiai prekiauja multikopteriais ir fpv taigi norėjau pasidalinti savo patirtimi, gal kam bus naudinga, o gal kas jau susidūrė iš Jūsų.

Taigi norėjau atsinaujinti įrangą prieš naują sezoną, susidėjau į krepšelį fpv monitorių, kelias antenas, naują radiją, naza v2, ground station ir kitą š. Pasirinkau mokėti per PayPal, mane re-directino į paypal puslapį ir ten patvirtinau mokėjimą, tada grąžinimo mane atgal į el. parduotuvę ir parašė jog orderis procesinamas, žodžiu standartiškai. Po savaitės gavau el laišką iš parduotuvės, jog kažkas nulaužė tranzakciją, jie gavo užsakymą, tačiau negavo pinigų (We have received this order but not the Paypal payment. It seems that someone have hacked the trasaction and payment have not come to our paypal account, but to the hacker account.)...patikrinau PayPal'ą, akurat, emailas kitoks nei visada, tačiau pirkinių krepšelis, sumos ir visa kitą atitinką, tą ką užsakinėjau. Na ką gi, jokios panikos, juk nekartą skaičiau forumuose kaip per 45 dienas užpildai pretenziją ir refundina, taigi prisijungiau prie PayPal, užpildžiau claimą, ir tikėdamas šia pažengusia sistema, laukiau. Po dienos gavau atsakymą:

Because your account security is our top priority, we fully investigated
your Unauthorized Account Use Claim. We’ve determined that the payment is
not a case of unauthorized account activity, and as a result your claim has
been denied.
If you'd like a copy of the documentation we used in the investigation of
your unauthorized account activity case, please send a letter to:

PayPal, Inc.
Attn: Unauthorized Account Access Appeal
P.O. Box 45950
Omaha, NE 68145
USA

Claimas sistemoje uždarytas, niekaip negalima jo iš naujo atidaryti ir nebeleidžia tai pačiai transakcijai atidaryti naujo claimo, nes jis jau išspręstas, sistema tobula, nors imk ir rašyk popierinį laišką į ameriką. Va tai tau, pardavėjas jau kelintą dieną ignoruoja, jokio emailo iš jo, tai likau it musę kandęs. Swedbankiui užpildžiau rankinę pretenziją. Kas liečią pardavėją, tai ne kartą pirkau ten, viskas lyg ir ok, tik va ignoras didelis, po kelias dienas lauki paprasto atsakymo.

Gal kam teko susidurti su tokia situacija, kaip išsisprendė? (moralą supratau, pamoką išmokau, todėl papildomos motyvacijos šia linkme nebūtina :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: electronicarc com
StandartinėParašytas: 27 Kov 2014 08:46 
Modeliuotojas
Modeliuotojas

Gal neseniai pasinėrei ant kokio spaminio PayPal laiško ir suvedei savo duomenis kur nereikia? Pastaruosius mėnesius tiesiog plaukia netikri paypal'o laiškai su visokiom istorijom kažkur paspausti ir kažką užpildyti/patvirtinti. Nespėju forvardinti Paypal'ui.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 27 Kov 2014 08:51 
Mo
Mo

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 27 Kov 2014 08:59 
Modeliuotojas
Modeliuotojas

Gal pabandyk parašyti visa tai angliškai kokioje nors Paypalui svarbioje erdvėje. Blogiausiu atveju gausi atsakymų iš platesnės auditorijos, nes čia LT tai kažin ar bus kas su panašia patirtim ir galės pasidalinti info kaip elgtis.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 27 Kov 2014 09:14 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Nu pardavėjas tai tikrai gerulis - jų reikalas užtikrinti saugų atsiskaitymą. Iš kitos pusės, jei jau dabar žino, kad PP uždarė claimą, tai gali sėdėt ir dėt ant tavęs skersą, nes nieko nepeši.
Kad ir kaip liūdna būtų, bet greičiausiai nieko nepadarysi be pardavėjo geranoriškumo... Viskas čia dėl to, kad NAZA perki iš neaiškių pardavėjų =)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 27 Kov 2014 09:18 
Mo
Mo

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 27 Kov 2014 09:24 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Ar aš vienintelis tokį shopą pirmą kartą girdžiu?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 27 Kov 2014 09:35 
Modeliuoto
Modeliuoto

Su paypal man yra buvę, kad ne mano naudai išsprendė claimą, tai skambinausi į paypal'ą ir po pokalbio pakeitė savo sprendimą ir gražino man pinigus. Jei gerai atsimenu tai skambinausi i Prancūzijoj esantį paypal padalinį.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 27 Kov 2014 12:08 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Yra dar kitas klausimas- kokio tipo claimas buvo? Jei norima atsiimti pinigus juos sumokejus, tai kaip ir suprantama, kad jei pardavejas (siuo atveju hakeris) nenori, tao Paypal nieko gero negali padaryti, bet buvo sumoketa uz prekes, kuriu negavai. Tai galima dar meginti atidaryti claima kaip uz negautas prekes, bet nuo sumokejimo datos berods 30 dienu turi praeiti, iki 45 dienu. Jei tik hakeris dar neissigrynino ir neuzsidare akaunto, tai nors nedidelis sansas yra, kad is jo atims ir grazins tau :?
$udas, tiesiog tau nepasiseke... :(

ABL: "jei esi nūbas - imk tai, ką turi kiti forumiečiai ir kopijuok 1:1 neanalizuojant 'kodėl' - su laiku suprasi"

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 27 Kov 2014 13:01 
Mo
Mo

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 27 Kov 2014 16:30 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Skambini paypal'ui, pasišneki su konsultante, išaiškini problemą. Man beveik niekad jie be skambinimo nepadeda. Paskambini, per kelias valandas atsakymą duoda.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 27 Kov 2014 17:18 
Mo
Mo

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 27 Kov 2014 18:35 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Galima ir dar kaip galima.
Man cia UK buvo situacija su vienu shopu,kad negavau ka pirkau gal koki menesi.
Pradejom aiskintis per PayPala, tai pardavejas sugebejo pateikt prekes pristatymo irodyma su suklastotu mano parasu, nors ilga laika nepateike.
Siaip pardavejas kaip ir zinomas UK ir ne sukcius, bet va gavosi taip,kad jie istikruju issiunte ( turi irodyma), o as negavau. O paskui kazkaip atsirado irodymas paste,kad pristate.
Itariu pastinykus, o kai uzvire kipisas, pakeverzojo " RS " ant lapelio, kas nei is tolo nepanasu, i mano parasa.
Paypalas jau buvo kaip ir taska padejes, tam reikale... bet as ta reikala RC forume paviesinau, o kadangi tas pardavejas zinomas, tai jam greit pranese,kad apie ji diskusijos vyksta.
Vienzo jis pradzioj aiskaii pagalvojo,kad as ji isdurt norejau..., kad gavau ir dar klaima ikaliau ar pan, bet issiaiskinom ir issiunte man antra karta.

Svarbu nenuleist ranku, nors cia situacija slidoka..
Pardavejas nemato saibu, Paypalas irgi nemato,kad pardavejui butu prvesta. Cia kaip ir taskas...
Kad pirkejas kazkur kazkam sumokejo, ar savo noru ar per klaida, tai pardvejui tikriausiai bus dzin, nes daug sansu irgi,kad pardavejas pats mano,kad cia ji isdurt norejo, juolab ,kad Lietuva nera is tu patikimu saliu saraso..

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume