Dabar yra 22 Bir 2025 16:19

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 621 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 42  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Frsky TARANIS
StandartinėParašytas: 19 Vas 2014 23:22 
Modeliuotojas
Modeliuotojas

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 19 Vas 2014 23:42 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 20 Vas 2014 01:02 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

ABL: "jei esi nūbas - imk tai, ką turi kiti forumiečiai ir kopijuok 1:1 neanalizuojant 'kodėl' - su laiku suprasi"

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 20 Vas 2014 14:35 
Modeliuoto
Modeliuoto

Gavau ir as savo deze, ka tik i darba atityse, muita issimuse. Surinkimas kitajskas, net lagaminas dalinai issizerges. Ijungus kazkokia BOBA-ROBOTAS mane apreke, o kai uzsiciaupe visa laika girdisi tai garsesnis tai tylesnis duzgimas kaip is senos radijos, matomai laukia kol vel gales balsa parodyt.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 20 Vas 2014 15:07 
Modeliuotojas
Modeliuotojas

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 21 Vas 2014 17:41 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Jo, tie slideriai sone tai gaidiskiausia Taranio dalis.. turi daugiau nieko nedaryt ir susikaupt, kad pajustum centra.. :))
Gimbalai pas mane lyg ir nieko ( arba as ne jautrus tokiems dalykams), tik gazo su terksle tai erzina biski. Garsiakalbis irgi OK pas mane, girdi tik prie ausies prikises.
O siaip sakyciau kaina atitinka preke siuo atveju.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 21 Vas 2014 21:09 
Model
Model

Gavau ir aš šiandien savo Tarantulą iš „gigantiško ryklio“ parduotuvės, paskaitęs šitą temą tikėjausi tragedijos, laimei tai neįvyko, čiumodanas normalus, sakyčiau už Lemonoje parduodamus ne blogesnis gal kiek geresnis, na bet jis neesmė. Pati radija maloniai atrodo ir guli rankose, gimbalai už mano senutės Futaba 6EX tikrai malonesni, tumbleriai norma, sukikliai labai net geri ir centras gerai jaučiasi, va kur priekaištą galima duoti, tai šoniniai slankikliai - vidurio beveik nesijaučia, na bet čia gi ne Futaba 18MZ su jos kaina, taip kad sakyčiau viskas normoje ;-). Garsas švarus ir pakankamai garsus. Beje prasiūta buvo jau pati naujausia (pagal FrSky puslapio duomenis) firmware versija, pagaminimo data pernai metų pirma kalėdų diena :-). Šiaip patenkintas, manau už savo pinigus tikrai geriau nebuvo galima nieko tikėtis :-).

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 21 Vas 2014 21:25 
Modeliuotojas
Modeliuotojas

Matai aš iki šiol skraidžiau su ledine JR radija tai aš jau gal išlepęs :) O dėl centro silpnumo apie šoninius slaiderius mes tik ir kalbėjom. Firmwaras ten nėra naujausias, nes pačiam FrSky saite jis nėra naujausias. Yra du skirtingi dalykai tai FrSKy OpenTx versija jų saite ir pagrindinė OpenTx firmwaro gija kurią bendruomenė nuolat tobulina ir talpina.

Tai aš siūlyčiau pamiršti FrSky saitą, nes ten greičiausia vargu ar kas naujo ir pasirodys, nebent išaiskės labai kompikuotas bugas. Naujienas reikėtų sekti ir FW upgradinti orentuojantis į OpenTx apskritai.

Aš savo jau atnaujinau.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 21 Vas 2014 21:38 
Model
Model

Tai tipo reikia firmwarą imt iš čia - https://github.com/opentx/opentx/releases ?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 21 Vas 2014 21:42 
Modeliuotojas
Modeliuotojas

Čia yra source kodai kuriuos dar reikėtų tinkamai sukompiliuoti. Naudok instrukciją iš mano antros nuorodos.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 22 Vas 2014 22:13 
Model
Model

Sveiki, žaidinėju aš su Taraniu ir niekur nerandu, kaip reikia nustatyti telemetrijos nustatymus (imtuvas D8R-XP) apačioj, kur RX rodo tai suprantu tas vadinamas RSSI lygis procentasi, o kodėl nerodo imtuvo įtampos (rodo nulius) ties A1 ir A2 ar čia ir neturi nieko rodyti tipo reikia prie imtuvo jungt Current Sensorių? Atsiprašau už durnus klausimus, bet pas mane iki šiol buvo Futaba 6EX ir ten navarotų nebuvo jokių :-) ir su telemetrija nesususiduręs :-). Ai ir dar vienas klausimas - gazas stebint pagal ekrano nurodymus nėra ant -100, bet kažkur -97, nes pastebėjau, kad dar pasipaudžia gazas žemyn (viršun beje irgi) ir nukrenta iki -100 bet nesilaiko toje pozicijoje, nors terkšlė prispausta iki galo, kai keičiau modą į pirmą (amerikonai nesijuokit :-)), bet prieš keisdamas pastebėjau kad ir kai buvo 2 moda ties pačia apačia gazas nesilaikė o truputį aukščiau, gal reikia kažkokią kitą spyruoklę atpalaiduot ar pamiršt ir nesiparint, ar galima programiškai davaryt iki -100, bet jei nutrimeriuoju tada +100 pasiekti neįmanoma, tikiuosi suprantamai parašiau :-) kas mane kankina.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 22 Vas 2014 22:39 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Dėl slaiderių/gimbalų - sukalibruok ir problemos neliks (nuoroda į manualą keliais postais aukščiau). Bent jau neturėtų.
Dėl telemetrijos - rodoma tik tai, kas įjungta. A1 bus greičiausiai "by default" (RX voltage), kad rodytų A2, tai turbūt reiks paprastą daliklį sulituot. O bendrame telemetrijos ekrane ("telemetry view") kas rodoma? Ir kaip nustatyta modelio nustatymuose, gal ties A1 ir A2 visur nuliai sudėti (kas realiai disablina šiuos sensorius) ties max?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 22 Vas 2014 22:49 
Model
Model

Jo telemetrijos nustatymuose visur nuliai, ir range ir minimum, tiesa pasakius nežinau ką ten rašyt kokias ribas :-)? Dėl kalibravimo tai pamėginsiu, bet realiai kai kalibruoji tai su ranka gazą iki ribų davarau ir matyt užsakito, oi kai paleidi jis per milimetrą ar pusę gryžta viršun gyvačiokas, reiks gal pamėgint apačioj kalibruojant iki pat galo nemygt :-).

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 22 Vas 2014 22:54 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 22 Vas 2014 23:09 
Model
Model

Perverčiau manualą ten puse žodžio užsiminta apie voltažus, tai jei nesunku būtų įdomu pažiūrėti į tavo nustatymus, o RX įtampą matuoti kur? Jei aš imtuvą užmaitinu nuo ESC tai jo laiduose ir matuot, ir nustatyt offsetą taip, kad rodytų Taranius tą, ką rodo voltmetras?

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 621 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 42  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Administratoriaus kontaktai: info(eta)rcm.lt