Vakar dienos rezultatai. Perlitavau video batareikos konektorius, kad butu patogiau jungineti. Desim mano Nanotechus 3.0A- man skraidymui jau biski pavarge, o video ir gimbalui sueis kaip uoga. Kaip video atskira batareika, tai Vtx'a pajungiau ne per filtra. Tikesimes, kad nuo tos pacios batareikos uzmaitintas gimbalas trukdziu i video neduos. Jei ka, tai gana greitai imesiu filtruka.
Sumeciau ir elektronika, viskas gana graziai sutilpo. Skaiciau, kad ir pats GPS'as yra kazkiek jautrus vibracijom, tai ji sumontavau ant tos pacios sudampintos plokstes. Imtuvas bus po apacia, bet jam vietos dar nepadariau.
Subalansavau gimbala ant savo muilines, kad pasikurti paziureti. Motorai galingi, viskas veikia, nedriftina, bet gimbalas gana daznai pradeda rezonuoti, kas subalamutina sensoriu ir tada isvis pievos darosi... Galvojau, kad cia del mano kameros lengvumo lyginant su Nex'u, bet uzdejus svorio vistiek tas pats, tai issiaiskinau, kad cia rezonuoja karbonas- pasigauna, pradeda zyzti, ir tada sensorius nublusta. Greitai patestavus ivairius variantus radau ale iseiti- reikia prie to karbono prilipinti kokias minkstas paduskeles- tada jis patampa nebeskambus ir neberezonuoja. Nu cia dar biski darbo laukia, nes su virtuvine mazgote apvyniotas gimbalas visai nekul
Kelios foto: