Issiaiskinau, kur buvau sufakapines- 2a ir 3ia motoru numerius i kontroleri buvau sumaises vietomis

Pasikuriau, uzsimeciau propus, batareika, ir variau i kiema testuoti. Pakilo ir su 3s batareika, bet vos vos. 4s batareikai neturiu pasidares dvigubu bananu, kad galeciau dvi sujungti (viena 20c iskart pavirstu i bandele), tai sujungiau 2x3s ir keliau ant 6s. Pakibo ant 25-30% gazo, smarves ten belekiek

Prisides gimbalas, video su atskira batareika, Gopro, didesne batareika nei 3.0A turio ir t.t., tai tiek nebeliks traukos, bet pradziai tai super.
Neilgai pakabejus, kopteris ne padielu staigiai soktelejo i ora. Vejo gusiu tarp tvoru nemazai, bet jauciau, kad cia ne vejas- sitas atrodo gana atsparus vejui. Neuzilgo kopteris vel pats sove i ora, tik si karta taip smarkiai, kad nenoredamas numesti kokiam kaimynui ant galvos, numeciau gaza, ir kopteris smigo i zeme. Luzo propas ir vienas vamzdis, motorus dar patikrinsiu, bet atrodo sveiki- gana minkstai smigo...
Kai birbinau motorus be propu, tai idomiai man pasirode tie regai, ale su pusiau stabdziais, ar pan. ir uzmetus gazo ji laikant nejudinant, kartais pradedavo greiteti, bet tasyk jokio itarimo nesukele, nes kopteris be propu ant stalo stovejo. Radijoj niekas nebuvo daryta, jokiu expo, ar thr curve, nieko. Prie kontrolerio Pid'u ar RC rate irgi nelindau...
Kas gali itakoti staigu apsuku pagreitejima ne padielu??? Ar gali buti koks bugas tam naujam regu softe, nes tokiu regu dar nesu skraidines, nei tokiu dalyku nera pasitaike???
Prie to pacio padariau video, kaip tikrinu kopterius pries skrydi, ir kaip daba atrodo tas Y6, o morkos video bus vakare, Liutas yra viska nufilmaves.