Siandien dar pusdienis testavimui buvo. Uz lango vejas, o pievose jau didelis vejas- toks, kad FPV quaduko jau nekeliau. Pasikeliu hexa- viskas super, kaip ikaltas net ir prie didelio vejo, cia ir ant Manual ir ant Atti. Aisku driftina nuo vejo, bet ne tiek, kiek galvojau, vis tik virs 3kg balvona ne taip jau lengva nupusti

Su GPS driftino apie metra, bet prie vejo cia geriau, nei reikia.
Pakol Naza nepradejo jo nuleidineti, iskabejo 17.5min.

Tada persijunges ant Manual dar 2.5min. iskraidziau, iki pakol buzeris pradejo protestuoti. Tai jei ziurint i mano ankstesnius kopterius, kai po buzerio pabludimo dar beveik 2min. galima ramiai skraidyti, tai teoriskai gaunasi virs 20min su 10A bendro turio, super setupas, labai patiko

Daugiau prie voltazo reguliavimo nelisiu, nereik tampyti laimei uz usu, galima bus skraidyti 14-15min. ir tureti pora min. grizimui, priedo dar 2min., jei teks ijungti Failsafe, kad tikrai pargrizti.
Failsafe irgi ismeginau, bet tik per jungtuka, o ne isjungiant radija (paliksiu ta dalyka kitam kartui:). Nuskridus pries veja ir ijungus FS viskas OK, o nuskridus pavejui, kopteris jau kankinosi sugrizti, labai letai, bet vistiek sugrizo

Kita diena testuosiu Homelock ir FS isjungiant radija.
Toliau islindo yla is maiso- mano gamybos nedidelis fail'as

Kai skraidinau be vejo ir su priristu gimbalu, tai viskas buvo OK, o su veikianciu gimbalu apatine dalis kartais pradedavo drebeti, taip drebindama visa kopteri. Issiaiskinau, kad cia ne del per didelio gimbalo jautrumo, o del to, kad gimbalo laikiklis yra issikises i prieki ir nors ir padvigubinau PCB, jis vistiek biski spyruokliuoja. Taip pat ir roll motoro remas padeda spyruokliavimui, kas nuo abieju sudaro nemalonu rezonansa. Sutempiau zip'ais ir viskas OK, daba zinau, ka ten reiks pataisyti. Buvau uzmetes Gopro, bet nera ka parodyti, supykins nuo jello
Foto ikrausiu veliau vakare, tada padarysiu review video, ir kartu su skrydzio video subursiu ka nors rytojui, nes daba tikrai nedesiu pacio populiariausio Naza tipo video Youtubej- 15min vienoj vietoj kabacio kopterio su pra$matna radija pries nosi...