Sveiki,
Prasau visu automodeliuotoju pagalbos issirinkti radija. As turiu HK-310 radija, kuri visai nebloga, labai funkcionali, taciau nelabai malonai jauciasi, nera ergonomiska, ir neatitinka lenktyniniu standartu. Taigi ieskau radijos uz 350-400Lt. As neiperku, nors noreciau, Futaba radiju arba Sanwa MT-4. Na bet atsisakiau telemetrijos ir 4ch radiju. Apsistojau ties dviem produktais:
Sanwa MX-V 3ch:
+ nera antenos
+ rimta firma, rimta patikima technologija (FHSS2)
+ ciupinejau rankoj, faina, ko negaliu pasakyt apie Spektrum, nes nelieciau ir gyvai neturejau. Va, nepatiko tik trumpa stabdziu eiga.
+ pigesne ciut ciut
- DIDELIS MINUSAS, NESVEIKOS RX kainos ir kinietisku alternatyvu nebuvimas. Gerai vienam modeliui, bet ju turi kelis...
- maziau funkciju nei Spektrum
Spektrum DX3C 3ch:
+ funkcionalus
+ funkciju turi daugiau nei sanwa (tik neturi ABS), bet yra mix'ai
+ tinka OrangeRX, po 10$!!!! O ju man reik, nes modelis pas mane ne vienas.
+ reguliuojamas vairo itempimas
- girdejau prastu atsiliepimu aplamai apie Spektrumus, ju neva pasenusia technologija, DSM gliucinimus ir atsijunginejimus. Gal kas nusimanantis galetu siuo klausimu pakomentuoti. Jei ne sis itartinas minusas, jau seniai buciau uzsisakes spektrum.
Del isvaizdos man irgi svarbu, ir jos abi grazios. Pvz is panasios klases Futaba 3PM

...
Dar masciau del Traxxas TQi 4ch, bet kazkaip iphone poreikis ir siaip RTRinis pojutis atbaide. Nors manau, kad ji gera. Tiek kad nefunkcionali. Neskaitant telemetrijos, taciau neturi mixu ir kitu rimtu reguliavimu.
Aciu visiems uz patarimus.