Sveiki,
Esu dar naujokas ir atsitiko tokia man bėda su mano elektriniu (brushless, RTR, nieko ypatingo) bagiu.
Važinėjau, kol pamačiau kad nesivairuoja. Privažiavau, žiūriu servas užsukęs ratus į vieną pusę. Taip pat, jis reaguoja į pasukimą tik į vieną pusę (net atkabinus servo traukę ir davus judėjimo laisvę). Bandžiau "nunulinti" ESC (brushless, REELY, 30A) perprogramuodamas jį paprastuoju būdu. ESC nenori programuotis kaip anksčiau, nesupypsi, nesumirksi, kaip turėtų. Taigi modelis dabar nei važiuoja, nei vairuoja. Išjungus siustuva - jis veikia (t.y. gaudo aplinkos trikdžius ir sukioja vairą bei gazuoja).
Nesuprantu kur modelyje gedimas - ar tai servas, ar ESC, as TX/RX sistema... Gal kas su tuo susidūręs esate?
Turiu tokį prašymą. Nenoriu pirkti visų trijų daiktų, kad išsiaiškinti gedimą. Gal kas nors, su panašaus tipo modeliu, man galėtų kokį vakarą (pvz. Kauno offroad trasoje) pagelbėti leisdamas prisijungti prie jo modelio komponentų ir padėti surasti kuris iš mano trijų elektrinių prietaisų nebeveikia. Esu kaunietis. Būčiau labai dėkingas, tada žinočiau ką pirkti/orderinti

Iš anksto dėkui už pagalbą. Geros dienos

--