Gerbiami kolegos, kas vienam yra gerai, kitam atrodo visiškai nieko gero... Ir nereikia kitam savo įsitikinimų piršti. Patarti argumentuotai galima, ne daugiau. Žmogus tegu pats nusprendžia... Juk tai ne pasaulio pabaiga. Nusipirks vienokį valdymą, pabandys, nepatiks, nusipirks kitokį...
Važinėjau su TF3, TF5 kol vieną kartą Savage Flux'ą teko po laukus gaudyti...

Tada pirkau kažkokį kinišką 2,4GHz. Nepatiko kaip guli rankose, nepatiko plastmasinis ratukas. Tada dar kitą kinišką, su minkštu ratuku ir šiokiais tokiais reguliavimais. Važinėjau su juo tol, kol nesudalyvavau off-road varžybose... Labai prastai sudalyvavau... Tada nusipirkau Xinyi kinietišką... Jį turėjau iki važiavimų on-road'o trasoje su WGT. Važiuoklė greita ir labai klausanti vairo. Xinyi nebuvo įmanoma sureguliuoti taip, kad modelis važiuotų ir suktų tvarkingai. Arba trūksta pasukamumo arba jo per daug ir jis per staigus. Tą patį vakarą kolega davė savo Sanwa valdymą su imtuvu įsidėti į važiuoklę... Kitą dieną jau pirkausi Sanwą...
Jeigu kažkam tinka turimas valdymas - puiku! Kaip sakoma, jeigu niekas nesugedo nieko taisyti nereikia...

O jeigu mėgsti naujoves, yra lyšnų pinigų, ir kažkur giliai kirba abejonės dėl turimo valdymo... paprašyk kolegos, kad duotų palaikyti rankose, kad duotų įsimesti į važiuoklę ir padaryti kelis ratus. Tada lengva dūšia galėsi pasilikti prie savo valdymo ar pirktis kažką kito.
Tokie ginčai "mano geresnis, ne mano geresnis" yra visiškai tušti.
Tik mano 2 centų nuomonė...

PS: pamiršau pasakyti, kad turimus kinietiškus valdymus bandė sureguliuoti labai patyrę kolegos, tad tikrai ne reguliavime esmė buvo...