Dabar yra 15 Vas 2026 05:51

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Sukomplektuotas treneris
StandartinėParašytas: 08 Sau 2011 22:41 
Mo
Mo

Sveiki. Parduodu lėktuvo modelį AT-40 (aukštasparnis treneris).http://www.alibaba.com/product-gs/34449 ... C_Gas.html
Lėktuvas yra sukomplektuotas, tetrūksta valdymo.
Į komplektacija įeina: Akumuliatorius Graupner http://www.modelis.lt/product.php?id_product=4053
3x servos (eleronai, posukio ir aukstumos vairai) http://www.cornwallmodelboats.co.uk/aca ... -4101.html
1x Futaba serva (gazas) http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXH288
Variklis Super-tigre GS40 (praktiskai naujas, isdeginės vos 3,5l. Nenaudojamas motoras buvo tepamas specialiu tepalu nuo korozijos) http://www.supertigre.com/engines/supg0122.html

Lėktuve perdaryta vaziuoklė, perdarytas pasūkio vairas ir aukštumos vairai. Perdengta plėvelė. Plėvelę dengiau pats, pirmą syk, yra siekt tiek klaideliu, bet del to lėktuvas blogiau neskrenda. :)
Lektuvas nėra patyrės smūgių į žemė. Prie lėktuvo pridėciau reikalingu smulkmenų, propeleriai ir t.t.

Kaina 570LT

Foto įkelsiu kitą dieną :)

Paskutinį kartą redagavo Logis 11 Sau 2011 19:31. Iš viso redaguota 5 kartus.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: Sukomplektuotas treneris
StandartinėParašytas: 08 Sau 2011 23:54 
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Sutvarkyk skelbimą kad atitiktų taisykles arba jis bus ištrintas.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 09 Sau 2011 00:32 
Mo
Mo

560

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 09 Sau 2011 21:46 
Mo
Mo

550

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 11 Sau 2011 16:27 
Mo
Mo

540

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 11 Sau 2011 17:00 
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Sutvarkyk nuorodas.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 11 Sau 2011 18:37 
Mo
Mo
Vartotojo avataras

foto i dek

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 12 Sau 2011 16:45 
Mo
Mo

foto įkelsiu šią savaite, fotoaparato dabar neturiu.

530LT!!!

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 12 Sau 2011 20:05 
Model
Model

esu mates jo treneri, yra keliatas rauksleliu , nes sidabrine plevle yra itin sunku aptraukti, efektas kaip su folija jei siek tiek prignybiai pries traukiant lieka riskes
bet siaip skrydziu mazai mates, variklis hm is kur tu istraukiai 3.5l? vargu ar litra isdeginai :)
krc kas nori perlipti nuo putinio ant rimtesnio modelio, jis vertas tu pinigu!

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 13 Sau 2011 19:00 
Model
Model

Kad isvis tas modelis naujas praktiskai, tik dulkes rinko kambari :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 13 Sau 2011 19:16 
Model
Model

FOTO idek matai kad zmones praso

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 13 Sau 2011 19:33 
Modeliuo
Modeliuo

gal aš per daug priekabus ir įtarus, bet man iškilo toks klausimas: išdeginta labai mažai kuro, bet modelis jau perdengtas. Aš ne aklas ir perskaičiau kad smūgių nebuvo, bet kam tuomet perdengt? juolab pirmas kartas - nežinai net kaip gausis :)
VADOVAUDAMASIS VIEN SAVO NUOJAUTA pirkėjams patariu sulaukti foto :) Nepatikimų žmonių skiltyje yra parašyta apie pardavėją, nieko labai blogo, tiesiog šiaip tam tikra informacija raginanti atkreipti dėmesį į detales.
Iš anksto atsiprašau pardavėjo jeigu jis jokios informacijos nenuslėpė ir viską sąžiningai surašė, tikrai prašau nepykti :)
Bet: gal man jau prasideda paranoja dėl visų iš eilės postų skaitymo, bet buvo lyg ir paduotas skelbimas šiame forume kad parduodamas supertigras su defektu - kiek supratau tai auselė dusliko laikiklio nulūžus. Aš turėjau du tokius atvejus - ji lūžta tada kai modelis patiria avariją - tiksliai žinau, taip įvyksta nes tigrų duslikai sunkūs. SKELBIMO AUTORIAUS TIKRAI NEPAMENU IR TAI TIK GALĖTŲ BŪTI ŠIO MODELIO PARDAVĖJAS. Perdengtą modelį ir sieju su tokia avarija kuri galėjo nulaušti tigro duslintuvą, todėl visą situaciją parodys aiškios foto (būk geras - variklio ir duslintuvo sujungimą būtinai nufotkink :) )
Neslėpsiu kad didžiausią įtarimą padarė du pašaliniai postų autoriai, giriantys modelį, kai tuo pat metu tiek logis tiek arta nepatikimų skelbimų skiltyje nėra įvardijami kaip labai patikimi.

Dar kartą kartoju kad čia gal tik mano fantazijos vaisius tokie įtarimai, laukiam foto ir matysim :) nemanau, kad jeigu pardavėjas sąžiningas, tai pyks dėl šio mano pasisakymo. Tiesiog pastaruoju metu labai daug bandoma apgauti, todėl pasistenkim dėdami skelbimą iškarto kelti ir foto :) tikrai atsiprašau jei mano įtarimuose nėra tiesos :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 13 Sau 2011 20:15 
Modeliuotojas
Modeliuotojas

Gal perdenge nes nepatiko spalvos ar pats netycia pradure?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 13 Sau 2011 20:21 
Modeliuo
Modeliuo

na taip, be to vairai perdaryti, tai vis vien reikėjo dengti juos tai kad būtų modelis vienodas gal visą perdengė, čia ko gero bus tik man bereikalingi įtarimai kilę, bus foto ir bus matyti viskas :)
Aplamai tai turėjau tą at-40, ir at-40l turėjau, tai at-40 daug geresnis, puikiai skrenda, lyginant pvz su lucky star kur sparno apačia visiškai plokščia tai tas at-40 tikrai geras modeliukas, labai smagus, ypač jei dar plokštumos uodegoj vairų didintos :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 13 Sau 2011 20:34 
Model
Model

Taikliai pastebeta cry .
Esu šio žmogaus kaimynas ir galiu papasakot kame čia reikalas :)
Taip duslintuvas buvo lūžęs pas jį bet ne avarijos metu, o tokioj labai juokingam incindento metu. Ant kelio atsitempėm mašinini akumą starteriui sukti, pasistatem sale kelio, bicas tupe, viskas tvarkingai, padejo ratus, jau kaip ir viskas, bet soninis vejas, ranka neigudus, pradejo traukt i sona :D ir as nezinau koks ten greitis buvo, bet tikrai mazas ir tiesiai i ta akumuliatoriu :D butu su ratuku kliuves butu tik susisukes ir viskas, o tiesiai i duslintuva :D Net propeleris neluzo kazkaip stebuklingai :) Dabar ale nauja parsiunte jis, nezinau tiksliai :)
O del pleveles, tai tas modelis pirktas pas ramuna. Tai kas susidure tas zino kad ant situ treneriu ir dar ant Fascination modeliu plevele nemegsta nitro kuru, todel labai greit jam ten nusilupo, aisku dar zales jis matyt ir tas prisidejo:) Vietoj to kad su ligintuvu pereitu,superio papiltu, tai jis paskraide tol kol sparnai nepradejo luptis :D Paskui as pradejau dengti savo modeli, ir jam pradejo seile varveti, patiko sidabrine spalva. Uzsimane ir jis perdengti. Nesigavo jam taip kaip man :D nu bet modelis skrenda, o plevele tai dabar kokybiska, nesilupineja, aisku kokybe nespindi, visgi zales zmogesli :)
Bet visumoi, galiu atvirai pasakyt, kad jis nei creshu mates nei skraides, motoras su servom tai isvis nauji :) Zmogus labiau mego ji laikyt virs lubu pakabinta nei skraidyt. Nes nei starto irangos turi nei noro labai didelio.
Tai tiek, jei numusiau zmoniu abejones tai gerai, jei ne tai ne :)

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume