|
Tiek daug siūlymų, bet nei vienas nieko nevertas...
Aš tau siūlyčiau modelį rinktis pagal aplinkybes. Kadangi tavo turima pinigu suma yra tikrai nemažai aš tavo vietoje apsvarstyčiau visas galimybes, o tai būtų: 1. Ar aš dalyvausiu varžybose. 2. Ar aš "bašinsiu" modelį laukais. 3. Ar aš dar kaip nors tą modelį išnaudosiu (fantazijos reikalas).
Pateikus išsamu atsakymą, manau tau bus pagelbėta tikrai daugiau, nei rašinėjimas imk šitą, nepateikiant nei vieno argumento kodėl.
Šiuo metu iš elektrinių modelių pasiūlos galima išsirinkti tikrai neblogu variantu, bet svarbiausia, tai padaryti protingai, kad veliau nesigailėt ir išnaudot pilnai modelio galimybes.
Štai keli pavyzdžiai jeigu aš už tokia suma pirkčiau modelį:
Pirmas kriterijus tai būtų, jog su nupirktu modelių galėčiau varžytis tiek su priešininkais trasoje, tiek kieme su grioviais. Antras kriterijus tai būtų modelio tipas- buggy, truggy, monster, slash etc. Trečias kriterijus- ka aš žadu su tuo modelių daryt (ar tai bus grynai varžybinis modelis, kuris nebus draskomas per griovus ir pns. ar tai bus labiau skirtas "griovių kasymui" daržuose modelis).
Atsižvelgus į šiuos kriterijus aš bandyčiau žiūrėtis kažką iš Traxxo produkcijos, nes šie modeliai yra labiau pritaikyti "bashinimui", bet neblogai pasirodo ir varžybose. Tai būtų: E-Revo, E-Max ir t.t. Taipogi pasižiūrėčiau ir į elektrinius SAVAGE modelius (bet prieš tai pasiskaityk apie juos OFF-ROAD skiltyje).
Mažesnio tipo modeliams bus sunkiau važiuoti žvirkeliu ar panšia kelio danga. Iš dešimtukų aš rinkčiausi truggy modelio tipą, bet su juom norint dalivauti varžybose, didžiausi šansai nugalėti bus tik standart klasėje, bet ten yra nustatyti tam tikri apribojimai, tad reiks turėt kelis "variantus" elektronikos, jai norėsis daugiau greičio... Nes pvz. pasirinkus 1/10 buggy typo modelį reikės ieškotis lygesnės vietos pasivažinėjimui- tačiau varžybose šis "typas" trasoje "jausis" daug geriau... Įvardint kažką iš produktų būtų sunku, nes pasiūla yra milžiniška...
Dėl 1/5 mastelio modelių sutinku "pasidraskyt" įdomu, varžybose taipogi dalyvaut galima, bet klausimas ar tau to reikia...
Jeigu nori sulaukti pagalbos iš modeliuotoju, plačiau aprašyk savo situacija- ką tiksliai žadi su modelių veikti...
_________________ HOT BODIES - LRP - HPI - AKA - BULLITT - JCONCEPTS - SANWA - NITROLUX
|