Nu va ,atejau prie pc ,labai uzsiemes buvau ,vazinejau

,tai va is pradziu apie slasha:
Cia ,kai pradejau perrinkinet slasha ,sugalvojau tepalus pakeist ,guolius ,seip paziuret kas suluze

Nors vazinejau jau nemazai ,bet dife padilimu nesimato ,vasdinasi gerai padaryti

Tik is priekinio vis tepalas isbega

Uzpildytas silikonu

Surinktas ir paruodtas naujai sistemai

Naujas varikliukas idetas , taidai 10awg ,turejau dar 8awg bet labai jau jie riebus ,tai galvoju ir situ uzteks ,jungtys pas mane visur 4mm bananai ,man jos labiau sei patinka ,jau gal 40 poru sunaudojas esu

Rego laikiklis ,bisky didokas nes nuo MMM rego ,o ne MMP ,bet tinka

Kad butu tvirciau ir kad nereiktu po to perdartinet ,dar pasidariau plokstele prisukt prie dugno ,ir ant jos det rega su dvipuse juosta (isbandziau savo "Servo Tape" nebloga ,gerai laiko) ,tai ant tos ploksteles prisukau laikikly

P.S. plokstele plienine ,nes kitokios neturejau
Nu va ir regas ,jungtys irgi visur bananai ,priklijuotas su dvipuse servo tape ir prisuktas su ESC muont'u

"Tvirts Kai Uola"

Gal kas zinot ka daryt kad isvengt ON/OFF jungiklio fail'o ,jis man daznokai issijungia po smugio ,susikrato ir issijungia ,reik per nauja isjungt/ijungt

iki siol kiek regu turejau tai visur tuos jungiklius roviau lauk ir jungiau laidus ,negi ir cia taip reiks daryt...
Uzdejau 17T dantraty (gerai kad turejau kazkada pirkes is HK axialui ,tik kad skyle 5mm nepaziurejau

)
Labai gerai matosi dantraciai per ta plokstele skaidria

Setup'as
Kaip matot neliko vietos radijo dezei kuri ten kazkur buvo igrusta ,tai seip kieks teko skaityt visi perka berods rustlerio dezute ir deda i prieki ,bet as neturiu laiko ,tai pragreziau dar dvi skyles dezutej ir prisukau ant esamu skyliu priekyje ,neblogai gavosi ,tik kaip viska sutalpint ?

Grudau belekaip ,bec'as vistiek netelpa ,su visasi laidais ir Glich Buster'iu ,vos ne vos uzsidare

Kaip sakiau bec'as liko lauke...
Nu ir viskas vienoj vietoj

Kol kas tiek ziniu