|
Pagaliau diena, kai nesninga, nelyja ir nekrinta kitoks brudas ant galvos... Kadangi buvau sumontavęs FPV įrangą ant octo, tai išlindau išmėgint. 4.5Ah 4S Zippy Compact (tokia įtartina bišky, nors ir nauja) batareika, gimbalo su fotiku dar nėra. Viskas ant default, tik acc sukalibravau - jokie ten tiuningai nedaryti. Propai 11x4.7" slowfly karbonas. Pakabinau su loiter - nu tai aukštį prilaikė maždaug +/-1m per visą laiką, į šonus važinėjo po kokį pusmetrį (nors vėjo ir nebuvo stipraus). Mag vidinis, o jam gaunas nelengvai - iškart po apačia batareika, tai gal dėl to. Nu tai toks combo prakabojo 10 minučių iki autolandingo, kas gerokai nudžiugino, nes belenkaip sušalau (ot tolkas stovėt ir žiūrėt kaip kažkas kaba). Nelabai daug, ale ir batareika nedidelė.... Tai jei su tokia pat batareika ir visais fotikais kabos 7 minutes - man kaip ir OK, daugiau vis tiek kantrybės neturėsiu vienu kartu išskraidyt - o batareikas bus galima keist tarp pakabojimų...
Sugalvojau kaip padarysiu retractus, bus galima flippintis visomis kryptimis =) (nors dar reikia pabaigt su FPV įranga, kažką OSD į dausas rodo)
_________________ Nerašykit man žinučių - čia nelabai būnu. Ieškokit kitais keliais...
|