Mano 2 kapeikos:
Tokiem atstumam- teip, 1.3g video ir LR radijai. Is to ka esu uzskaites- Orange gelezis nekokia. Ant to pacio OLRS eina Hawkeye sistema, pas kuri viduriai geresni. Neklausk kas kaip, as toj srityje kaip ozys prie nauju vartu, tik domiuosi ir renku info is patyrusiu...
Siuo metu visi liaupsina Dragonlink'a, bet jo kaina (kaip ir jo imtuvu) nedziugina. Turejau HawkeyeLRS ir viskas buvo valio, bet ten kaip open source reik biski pasiknebineti prie kompo. Paciam manau neproblema, bet man tokie dalykai nepatinka, as labiau linkes prie plug&play, arba bent jau arti to kas liecia elektronika. Uzkniso kaskart perflashineti moduli ir visus Rx kopteriuose/lektuvuose kai tik isedavo nauja fw, tai ir atsikraciau tos terliones. Jau senokai nesekiau to reikalo, bet kiek zinau dabar nera su tuo problemu ir nebereik lupti lauk RX'u kad perflashineti.
Pasiemiau TBS Crossfire- veikia beveik su visais video dazniais, nes yra GSM ruoze (868mhz Europai). Naudoju tiek su 5.8g video ant kopteriu, tiek su 3.3g video (tik viena testa tepadares), tiek su 2.4g video. Siaip Crossfire yra skirtas labiau naudoti su 2.4g video, butent del tos priezasties ir emiau, bet kolkas turi problemu naudojant su 1.3g video. Reik deti filtra ant Vtx, ir vistiek sumazina atstuma, kitaip tariant dar tas reikalas neatidirbtas.
OLRS irgi turi 900mhz opcija, ale apie sita reikala nesu girdejes, kazkodel nepopuliarus