Sveiki, sėdžiu prie kompo ir nesumąstau ką paveikti būtų galima. Taigi galų gale sumasčiau parašyti WFT08 review, galbūt, kas ruošiasi pirkti ar apžiūrinėja įvairius variantus. Taigi šioje temoje stengsiuosi išvardinti gerąsias ir blogąsias šio imtuvo savybes. Aparatūra yra Dual Conversion- šiai aparatūrai nereikia programuoti kvarcų, kai kuriems kitų gamintojų imtuvams išvis nereikia kvarcų, be to siųstuvas turi galimybę keisti modulius į GHz arba kitu gamintojų modulius. Šis komplektas komplektuojamas su PPM, PCM, arba netgi su GHz moduliu ir imtuvu. Mano komplektas yra PPM moduliacijos, mode-1, 35 MHz.

Taigi pradėkime. Aparatūrą gavau štai tokioje įpakuotėje-dėžutėje:
Išėmus viską iš dėžutės atrodo pakankamai gražiai supakuota:
Komplektacija štai tokia, siųstuvas, imtuvas, siųstuvo modulis, dirželis siųstuvui, simuliatoriaus kabelio perėjimas iš berods penkių kontaktų jungties (labai panaši į S-Video, galbūt tai ir yra S-Video, dabar po ranka jungties neturiu-negaliu palyginti) į audio jungtį (tinka ir stereo ir mono

), owner manual'as CD diske (kas nesupranta, tai owner manual'as yra liaudiškai tariant instrukcija)

anyway viskas krūvoje atrodo taip:
Be to. Maitinamas siųstuvas yra nuo 8 AA dydžio baterijų arba akumuliatorių.

Šiaip tai be modulio gali veikti manau 15 valandų be jokių problemų, Pavyzdžiui skraidant simuliatorių per PC. O su moduliui ir t.t. atlaiko duok dieve 2H... Modulis be proto kaista, manau kažkokia detalė modulyje siurbia energiją kai velnias.

Be to pamiršau paminėti, kad į komplektaciją įeina baterijų/akumuliatorių laikiklis. Toks simple:
Dabar apie patogumą ir funkcijas.

Na man atrodo, kad Stick End'ai padaryti gan neblogai! Svirtelės aštrios, bet pirštų neduria, be to neslidinėja pirštai.

Stick End'ai keičiami. Taigi originalūs end'ai atrodo taip:
Kaip ir minėjau svirtelės keičiamos:
Amm. Dar siųstuvas turi metalinę rankeną jo nešimui, tačiau metalo metalo šioje aparatūroje panaudota labai kukliai

Tik svirtelės, tumbleriai, aišku antena

, tumbleriai ir ta pati minėta rankena nešimui.

Na, bet ką jau padarysi juk čia tie patys Kiniečiai.
Siųstuvas turi flap'sų mix'ą tačiau delta sparno mix'o jis neturi. Labai nustebau. Galimi mode'ai- Acro- tai lėktuvas ir Heli- Tai sraigtasparnis. Sraigtasparnio funkcijų apstu. Įvairių gyroskopo nustatymų ir t.t., taip pat turi end point adjustment'us ir daug kreivų, aš ten net nesigaudau.
Taigi.. Ką čia dar aprašius?

A! Imtuvas.. Imtuve stovi kvarcas, Mini tipo, sudėtingai ten su juo. Kai nupirkau naują aparatūrą nepastebėjau, kad ji neveikia. Man į galvą net nešovė, kad gali neveikti katik nupirkta aparatūra

Taigi mano imtuvas brokuotas. Kvarcas kliba.. Pajudini veikia metro atstumu, pajudini dar veikia 3 metrų atstumu, bet nedaugiau.. Na vienu žodžiu. Iš esmės nepatariu pirkti šios aparatūros. Nebent mėgstat extreemą.

Aparatūra funkcionali, bet ji netgi ne full range.

Imtuvas klibantis... Na nežinau. Jei kas kam įdomu tai klauskite, papildysiu review'a, jus dominančiais klausimais.
Taigi mano Overal Score dešimtbalėje sistemoje būtų:
Funkcionalumas: 9 Balai

Kainos-Kokybės santykis: 8 balai
Ir visos aparatūros kokybė: 4 balai
Tai tiek.
P.S. Labai atsiprašau už foto kokybę. Fotoaparatas su tėvu išvažiavo į Vengriją ir grįš po savaitės, taigi fotkinau su telefonu. Kitą kart foto bus geresnes