Labai aciu uz patarimus del siustuvo modelio. Kaip jau sakete tai tikrai siustuva reiktu pirkti su vizija i ateiti, taciau dar neesu visiskai isitikines kad modelizmu uzsiiminesiu labai rimtai (rimtai tai cia butu sudetingu lektuvu kontravimas, kad isnaudoti visus ten 7 ar 8 kanalus), tiesiog mano dabartine nuomone butu tokia, kad nusipirkti iranga apsipratimui modeliavime, kad nebutu labai brangi, bet kad ir ne labai prasta (sunkiai imanomas dalykas bet...) su kuria nieko negalima nuveikti. Man noretusi tokios irangos kad butu praktiska pradedanciajam, kad isitikinti ar sis hobis yra man skirtas, jeigu "uzkabliuos" visada galima nusipirkti geresne. Jau pries pora metu skaitinejausi si foruma, bet taip ir nebuvau nusprendes isbandyti pats savo rankomis. Esu inzinerines specialybes studentas, taigi manau gabumu pasigaminti lektuveli turiu, lesu rasiu. Taciau iki siol mano zinios daugiau buvo teorines apie modeliavima, noreciau paversti jas praktika. Jau minejau pirmame poste kad butu didelis privalumas jog pirmasis siustuvas turetu simuliatoriaus jungti. Zmones cia minejo keleta modeliu pradedanciam, eisiu pasidometi jais daugiau. Tikiuosi nepyksite jeigu bus ir daugiau mano klausimu, susijusiu su lektuvo gamyba, tiesiog dazniausiai ieskau per forumo paieska atsakymu, bet nevisada randu, tad tenka paklausti. Jei dar turite pasiulymu apie siustuvus rasykite, visi patarimai laukiami

p.s. pamirsau pamineti jog pradziai tikrai nedarysiu lektuvo kuris leistusi ant vandens, ten tik tokia nuotrauka patalpinta to stc