Sveiki,
Taigi nors ir sededamas toli nuo Lietuvos, tesiu savo pirkiniu serija
www.helikraft.com. O jie toliau mane stebina.
Taigi kaip ir zadejau, praita savaite pirkau aparatura - uzsakiau 06.14 (antrad.). Sestadieni, 06.18 zmona atsiunte tokia foto (sorry uz kokybe, webcam):
Taigi, 3.5 dienos supakuoti, issiusti ir atkeliauti iki lietuvos tokiai nemazai dezei... Neblogai?
Prie viso to, kaip nustebau, kai zmonai nupasakojes kur ka paziureti, isgirdau is jos pasakyma: "ai va ten ant nugaros (kur yra RF modulis) kazkokie du mazuciai ratukai su skaiciukais salia ju..." Mother fucker, juk Helikraftas idejo TX su sintezuotu RF moduliu - nebereikes kvarcu siustuvui. Cia tai bent....
O siaip dabar bus geras kompanjonas mano Raptoriui - JR PCM9XII... 7 tasku throttle-pitch kreives, Gyro meniu, ateiciai Governor meniu ir daug kitu fukciju....
Gaila tik, kad as negaliu jos acisiusti cia, nes siuntinio svorio limitas - 2 kg....
p.s. jei jau prakalbom apie parduotuves - bandziau uzsisakyti is
www.modellbau-bichler.com (fokieciai).. Daugiau tikrai as su jais neprasidesiu.... Pirmiausia, i elementaru uzklausima emailu, pirmiausia ju robotas atsiuncia laiska (fokieciu kalba) mol mes labai uzsieme, gauname daug laisku (kazkodel raso "ypac kovo - balandzio men" ](*,) ), o i emaila atsako (angliskai) po kokiu 3-4 dienu. Po mano uzsakymo, praejus savaitei!!!! atsiunte laiska, kad pabande nuskaityti babkes ir jiem nieko nepavyko. As jiem atrasiau, jie vel atsiunte roboto laiska apie ju uzimtuma, ir daugiau nei jokio garselio.......
taip kad..... jei jie nenori parduoti, kodel mes i ju turetumem pirkti.....