As taipogi turiu profesonalia JR XP9303 aparatura (3 vnt.). Sia aparatura jau naudoju antri metai ir esu labai patenkintas. Naudojant laivams jos visu funkciju tikrai neisnaudoju ir ar vargu ar isnaudosiu.
Del ko toki siustuva rinkausi: tai kokybe. As esu uztikrintas, kad mano siustuvas neiskres pokstu, o tai mano manymu yra gan svarbu.
Nepasakyciau, kad ja ir reguliuot sunku (ieskot po meniu), viskas labai graziai isdestyta ekrane. Dar vienas is pliusu tai patogumas (gerai "sedi" rankose).
Taipogi atsizvelgiau pirkdamas si siustuva, jog gazu rankenele turi trumpesni kelia, o to pasekmes: tu greiciau pasieksi pilna greiti (zinoma cia islosi tik ms, bet tai gali tau suteikti nemaza pranasuma).
Labiausiai man patinkantis daiktas siame siustuve tai keiciami moduliai, nori isidedi 40 Mhz, 35 Mhz ar 2.4 Ghz. Su keiciamais moduliais pirkau del to, kad kaikuriuose salyse 2.4 Ghz yra uzdrausta... Ir atvykus i rimtesnes varzybas, tau nereikes ieskotis, ar pirktis naujo siustuvo, kad tave prileistu prie varzybu ...
Siulyciau nepagaileti ir nusipirkti rimta aparatura vien del to, kad netektu veliau pirktis kitos. O tai nusipirksi paprasta (kiek teko tokiu tureti) puse is ju neatlaikydavo, budavo dideli trugdziai ant vandens, mazas nuotolis, nepatogumas ir pigios plasmases jausmas. Tokias aparaturas isardzius, ten ner i ka ziuret viskas ant "snargliu" prikabinta.
Zinoma masinoms tokiu rimtu siustuvu gal ir nereikia, bet lektuvams ir laivams... Jau geriau nepagailet lesu ir investuot juos i gera, kokybiska daikta. Kaip sakant geriau nusipirkti viena gera daikta, nei kruva prastesniu.
_________________ HOT BODIES - LRP - HPI - AKA - BULLITT - JCONCEPTS - SANWA - NITROLUX
|