Na ka modeliuotojai, parasysiu siek tiek apie dx3s. Isigijau pavasari, sumokejau 169 GBP. Savo zavesio priduoda papildomas pridetas imtuvas (be telemetrijos funkcijos). Patys imtuvai lengvuciai ir nedideli. Naudoju ne labai daug, taciau nebuvo tokio sposo, kad pamestu signala del neaiskios priezasties. Zinoma, karteli dingo signalas, taciau cia kalta buvo dregme ant akumo kontaktu ir siek tiek sutrumpino akuma- taciau suveike imtuve imontuotas fail-save ir modelis sustojo. Siaip pati radija labai patogi, lengva, paprastai programuojama. Kas ten kalba apie didziulius ekranus ir panasiai- galiu pasakyt kad neverta vien del to moket papildomus $$- juk vaziuojant ne i pulta ziuri. Ekrano ryzkumas mane pilnai tenkina. Prideti sensoriai (2 x temp ir 1xRPM) tikrai naudingi bet kokiam modeliui. Telemetrija, man asmeniskai, labai patogus dalykas stebeti akumo stovi ir variklio temperatura. Temperatura rodo tikrai tiksliai be jokiu paklaidu. Pati telemetrija „traukia“ ne per toli- 75 metru tikrai nesiekia. To nepasakyciau apie pacia radiją- buvau nuvaziaves taip toli, kad jau nebesuprantu kur priekis o kur galas ir jokiu problemu- kiekvienam automobilistui atstumo tikrai uzteks. Tiesa, niekad nebandziau „triuksmingoje“ aplinkoje- mieste, kur yra daug visokiu 2.4GHz saltiniu. DX3S radija matinama 4 AA baterijomis, ir maniskiu pakraunamų uztenka panasiai kokioms garantuotoms 5h vazinejimo.
Na apie silpnybes- teko skaityti forumuose, kad luzta pulto gale esantis ratukas (wheel), todel tai zinodamas su juo elgiuosi ipatingai atsargiai. Pati ratuka spaudziu svelniai (kad tik uzfiksuotu paspaudima) desineje jo puseje, kurioje ir yra imontuotas paspaudimo sensorius. Radijos plastmase vizualiai atrodo „pigiai“, taciau su tuo susijusiu problemu nera. Kitu silpnybiu kol kas nepastebejau.
truputi is hacking srities kam tai yra aktualu. Gamintojai raso kad tai yra 3 kanalu radija. Taip ir yra kuomet naudojami standartiniai laidai, taciau su specialiais laidais galima „isgauti“ 4 kanalus: 2 kanalai vairui ir gazui, 1on/off su perjungiamo tipo mygtuku ir 1on/off su nuspaudziamo tipo mygtuku
Kol kas tiek. ir tikrai nesigailiu isigijes. 9.7 balo (is 10)
_________________ | Smartech Traveller Spektrum DX3s & DX6i | Novak GTB | Hitec |
|