Su situ formavimu susimoviau, ale vel nemazai suzinojau...
Pradesiu nuo to, kas man patiko:
Tikriausia reiks pradet man spelioti loterios numerius, nes 0.7mm sieneliu stori atspejau gana taikliai:
Patiko svoris:
Patiko tvirtumas, daug daugiau nei man jo cia reikia. Sveriu 85kg:
Batareika lenda kaip i pirstine, super!
O dabar kas labai nepatiko:
1. Maskavimo lipni juosta turejo lengvai nusilupti, bet nesilupo... Atsi$erpetojo audinio krastai belupant, vos nesugadinau audini, ir uztruko tiek laiko, kad vos vos suspejau viska sutepti pries dervai pradedant klampeti. Reiks ka nors sumastyti, nes karpant audini be nieko yra siulai ir t.t.
2. Per skubejima negerai uzsandarinau maiseli ir kazkur siurbe ora, nebuvo gero vakumo. Greit uzmovus antra maiseli viskas pasitaise ale kitam kartui reiks geriau pasiruosti.
3. Kaip kolega jau klause- isimti is formos nepavyko... Su vaskavimu ir PVA viskas OK, prie formos niekur neprilipo, ale del didelio pavirsiaus lietimosi nejo nei istraukti, nei iskalti formos. Begrauzdmas is vidaus aisku sugadinau ir forma, ir apgadinau gamini. Kitam kartui formuojant ant virsaus naudosiu puta kad isgremzciau be problemu. Taip ir norejau iskart daryti ale patingejau puta dengti su derva ir audiniu kad spaklius ir dazai jos neestu.
4. Skaiciau ir girdejau apie tai, kokia paliava yra apdirbineti kevlara, ale vis gi reikejo patirti savo kailiu
Fotkeje matosi, kaip karbono siulai graziai apsi$lifuoja, bet kevlaro $serpetojasi. Ar tai grubus popierius, ar smulkus, $erpetuojasi ir tiek. Bandziau pamerkti su lakiais CA, bet po to $lifuojant visteik $serpetojasi. Formuojant i negatyvia forma kur nebereik apdirbineti tai tiks, ale sitam gausiu naudoti karbono audini.