Sveiki
Na va kad nesiklausyt ginčų ir t.t. sutvėriau ir išskraidžiau kelias baterijas, turiu pasakyt nustebino

, PID'ai as is nuskrido, stabilus net darant piktas nesamones alt rėžimu, rankiniu rėžimu irgi galima krėst kvailystes valdosi labai smagiai, interfeisas labai intuityvus ir be problemų, netgi paprastas žmogus be jokių žinių tą daiktą susikaltų ir pasileistų, aišku jei nenukrypt nuo konstrukcinių siūlomų reikalų.
GPS jau atskira tema, cold startas toks ilgokas sakyčiau bet jei viską tvarkingai paleidinėji ir jei jis ta savo žalia lempike mirksėt pradeda tai viskas labai netgi OK, vietą laiko žiauriai stabiliai galima netyčia netgi pamiršt ir nuveit namo

, nes atsibosta spoksot ir laukt kvailystės. Apibrėžtas ribas išlaiko taip kaip parašyta, išskridai iš zonos parbezda atgal, RTH irgi tvarkingai ir labai tiksliai veikia, nuplavinėja max 1,5m, mano turimas NEO6 su MW platesniais mostais grįžta.
Kita tema siųstuvo FS vat čia jau įdomiai, mano atveju turnigy 9x kuris neturi FS opcijos pas naza su RAP (Receiver Advanced Protection) suveikė visus bandymus apie 20-25sek blūdija poto sustoja palaukia ir įjungia FS, pas MWii irgi panašus momentas yra ale nesuveikė 3 iš 5 kartų. Aišku prigąsdintas return to china variantų labai nesmagiai jaučiausi bet pasitikėjimo atsirado po šitų bandymų.
Tik vat rekomenduojant žmogui tokį kontrolerį 100% liepčiau imt valdymą su normaliu FS, nes aš ir pats su tuo ką turiu kaip ir patenkytas bet matau jau protinga būtų arba pultą normalų įsitaisyt arba bent jau frsky opciją įkraut į ęsamą pultą, nes su visais FC bus ta pati bėda, bludys kol supras kad inputai nieko nebesako

.
Tai tiek

ir nematau reikalo nei peštis nei kažką įrodinėt, veikia tas daiktas tik aišku brangokas, bet iš kitos pusės jei reikia daikto paskrist, pafotografuot ir pafilmuot, bei nesinori smarkiai valdymo peripetijų nagrinėt tai variantas tikrai geras.