AndriusGT atsiunte man savo elektronika, kad viska sudeciau, sulituociau, ir patikrinciau. Planas buvo ir pakelti apskraidyti, kad atreguliuoti KK, bet cia gavosi tokia paliava, kad iki isnaktu prasiknises vistiek jo nepakeliau

Sake, kad KK suflashintas ant X- viska sujungiu, o kopteris elgiasi, lyg ant + butu. Pasuku ant +, o tas vistiek pievas daro. Idedu savo neflashinta KK- veikia kuo puikiausiai. Perflashinus ant kito softo kartais keiciasi motoru numeriai i kontroleri, ta zinau, tai ka bedaryciau- keiciu KK nuo + i X, krypti, numerius, gyras reversinu, vistiek bludyja. Jau tuos paprastus KK esu beveik atmintinai atkales, ir vistiek kopterio nepakeliau

Belieka man viena isvada, kad ten kazkas ne to supusta, arba suputus nepashina, pasitaiko ir taip. Sitoj srityje mano zinios tai labai ribotos, deja

Nu, bet keliauja jau jam KK2, tai cia viska issamiai galesiu nuaiskinti, pakels dar ta pacia diena

Su 9" propais smarves per akis, 1200kv motoriukai duoda nemazai ir momentines galios, turetu kabeti ant mazdaug 50%. Taip jauciasi, kad noretu jis 10" propu del yaw sistemos, bet KK bludijant negaliu buti uztikrintas, ir taip vos be pirsto nepalikau
Svorio per daug netaupiau, nes pilotas dar naujokas, tai nenorejau kompromituoti tvirtumo, bet kas gavosi su 3.0A batareika, tai man patiko