Sveiki visi,
taigi, liepos 2d. mano dede garaze rado senesniu laiku(pries kokius 3-5 metus) mano zaislus.
liepos 5d. nuvaziavau ir apziurejau
kiek prisimenu viska megdavau ardyti(kamera dvd grotuvus ir kitokia elektronika), taigi ta ir darydavau
kai pamaciau isardytu daliu dezute, pamaciau kad ten yra kelios dalys kasko panasaus i maximini auto
taigi pagalvojau, kad gal imanoma is tu daliu sukonstroti koki primityvu aparata. taigi galvojau kad nieko neiseis, bet nusipirkau picoozo kelis
vienas ju buvo mini picoozo, kuriam nebuvo akumo, ir taip isvaizda nekokia mano nuomone
bet atliko siustuvas ir imtuvas
taigi pamislinau kad gal imanoma pigiai ka nors padaryt
tada pagalvojau- ten gi tais ir spinduliais, ir atsumas bus kokie 5 metrai maximum, ir atbulinio neis padaryt... bet kam tas atbulinis, jei neimanoma apsisukt, tai gi turesiu stovet vistiek maximum uz 5metru tai apsuksiu
taigi ka manot- ar ymanoma padaryti kaska vaziuojancio (greitis ir nesvarbu) ir pigaus? apgalvojau ir kebulo liejima... tai pamasciau kad tarp visu tu zaislu turi metitis ir kaskokiu masinu, taigi yra 2 varijantai- 11 sukisi i zaisla aparatura ir bandai vaziuot. 2. is medzio plokstes issipjauni dugna, viska sudedi ir uzdedi zaislines car kebula
taigi ar tai ymanoma?
P.S. kalbekit suprantamai ne tik modeliuotojams, nes as sioj srity zalias, ir "nesilazdavokit" labai, cia tik paklausiau ar ymanoma
P.S.S.skaitmenini fotika turiu, tik nevisada namie buna, sakykit foto pridarysiu kiek ir kieno reiks