Siandien beskraidydamas padariau pora kilpu, pakol nenumeciau

Uzkilau labai aukstai, isibegejau, kad pagautu inercija, numeciau gazo ir uzlauziau aukstumos svirtele. Kaip jis pas mane letas, tai puslankiu krisdamas graziai ir vertesi, ir jau kai beveik atsitiesino, tada vel uzmyzinau gazo. Adrenalino buvo pilnos kelnes

Antra karta kilpa dariau su pilnu gazu, tai jau galvojau, kad nebeissitiesins. Tiek gazo, tiek aukstumos svirteles uzlauzes iki maksimumo laukiau, kol teksis i zeme, bet siaip ne taip issitiesines pakibo gal kokius 3m nuo zemes. Adrenalina kelnese vos nepakeite kaka, tai gavau nusileisti ir parukyti, kad apsiraminciau

Po to pakiles dar pora kartu apsiverciau per sona. Verciantis sonu prarandama maziau aukscio, greiciau apsivercia, ir manevro spindulys yra mazesnis, t.y. nenueina i labai i sona. Su mano dydzio trikopteriu fokusus daryti tai tik dideliam aukstyje
O numeciau as ji tai del batareikos. Nieko baisaus, net visi propai sveiki. Syki jau buvo nukrites, kai galvojau, kad man dingo valdymas, o pasirodo, kad ta batareika jau pries pabaiga kazkaip atkerta srove kokiai sekundei ar dviem ir vel atiduoda. Tada dar laisvai galima 2 minutes skraidyti iki buzerio signalo. Pastebejau, kad ir gazas keistai elgiasi- toks jausmas, lyg "throttle curve" nustatymai butu nusimuse, o as galvojau, kad mano regai nesukalibruoti. Ir tie X-Failai vyksta jau senai, ir tik su viena batareika- Turnigy Nanotech 6.0A. Kitos mano batareikos yra paprastos- 20c iskrovimo, o ta Nanotech, atrodo, iki 50c iskrovimo sroves, tai gal del to ir prikolinasi, net nezinau, jos jau nebenaudosiu

Gal kas nors ka daugiau apie tai zinot, ar girdeje?