Stai keletas foto is mano projekto "best truggy MMm" kaip matot visos detales gan gerai isbaigtos,tik truksta akumo ir servu,ir galiniu ratu nes kaip matot akumai pajugti nuo telefono, seip manau ir su jais neblogai turetu draskytis, po mano kaimo kelius, bet jau geriau patikimesni dalyka nupirkt, negu po to gailetis kad sss,sukisau. Beto skambinau savo draugui pasiklaust is ko geriau man putinuka daryt,tai jis man pasiule toki dalika jis galvoja menesio gale gamint kokia tai sarka lektuva 3m sparnais,ir siule man prisideti .Na ka as sutikau,klausiau as jo del ko cia kazkokia sarka issirinkai, jis sako tipo turi kazkokia kamera lyg tais hero pro, ar Hd hero pro, nepamenu, ir nori pamegint filmuot is tos sarkos, tai tipo ta sarka tinkamiausias lektuvas filmavimui,klausiau kur filmuos, tai sake prasys tevo kad virs kokio didelio ezero ar virs kauno mariu nuveztu ji tipo virs vandens nori filmuot.Klausiau is ko darys tai sake is skardos 3mm darys korpusa o sparnus is 4mm skardos kad tipo stiprensi butu.....

Sake tipo kokia 10 diena vazios i kazkokia metalo gamykla,sake ten pigiai skardos jis gauna apie 10lt uz kvadrata,tik sake biski parudyjus buna tai jis ja nusveicia ir 3 sluoksniai nucinkuoja kad nerudytu.na ka laukit musu projekto video, o cia keletas foto is maniskio truggy projekto.
Aj dar nuotraukose matosi, tokia mikroskema,tai as ja isemiau is nokios telefono,sake draugas kad is jos galima ESC padaryt tik kad reverso nebus, bet sakaiu man ir nereik pradziai,tai biski ten jis laidu prilitavi kaika pakeite ir as imontavau i savo truggy.