Žmonės, smagi tema gavosi. Kai paskaitau jau du žmonės nusisuko nuo savažo... Bet jums norėčiau kai ka patikslinti, jei taip galima išsireikšti.
Jei taip atvirai, savažas mane stebino ir tebestebina, tai nepaisant tų dantračių, tvirta mašina, kokia jos važiavimo dinamika..
Niekad nepamiršių pirmo pasivažinėjimo, tai lyg ugnikalnio išsiveržimas...
Aišku neilgai jis truko (labai keistai pinionas atsiveržė, nors buvo gerai priveržtas, prireikė tread locko), bet vis gi... skonį spėjau pajusti.
Iki tol laksčiau ir vairavau savo jamara tiger su flux sistema, bet šitas savažas perlaužė mano suvokimo ribas apie važiavimą su tikru monstru, tai nubraukia viską kas lygi tol buvo, visa ta patirtis.. ji nieko verto lyginant vairavimo pojutį kurį gali pajusti su Savage Flux. Tas jo torkas(sukimo momentas), jis tuo pat metu galingas ir toks lengvas, gali lengvai pakelti ji ant galiniu ratų ir taip sau važiuoti.. Daug kam pamačius kaip jis strikinėja, susidaro gyvo padaro pojūtis.. Mane tai veža, nepaisant dabartinės padeties.
Prieš perkant, ji kažkas pavadino, kampuotu daigtu.. taip! jis kampuotos sielos, jis tikras vyras, jis toks koks ir turi būti tikras monstras, laužo metalines detales.. Tai sunku apsakyti... Koks jis pritraukiantis ir kietas.. kampuotas.. tikras SAVAGE!
Man jis patinka, o dantračius gausim naujus, susitiksiu su tais, kuriems savage laiko, nedila... pažiūrėsim, ka jie pasakys..
Tikrai nesigailiu, kad turiu būtent Savage flux, tai ne pigu, taip.. bet malonu, man neina atsispirti...
Čia toks moralinis emocinis nukrypimas. Tema diskusija, apie jo smagumą, jis išties yra smagus..