Laba diena visi RC fanai,
Pirmiausia apie save:
Esu visiskai zalias RC srityje, mazdaug zinau kokiu komponentu reikia skraidanciam lektuvui padaryti, esu pasiruoses investuoti i savo lektuveli iki 2000 Lt, gal daugiau jei reikes. Esu nagingas, uzsemu 3D grafika tad sumodeliuoti kompiuteriu lektuva ir padaryti 0.1 mm tikslumo brezinius man nebus problema. Taip pat ji pagaminti realiai nebus kliutis.
Kokio lektuvo as noreciau?
Kad ir esu naujokas noreciau truputi ispudingesnio lektuvelio. ISkarto pasakau kad varzybose nedalyvausiu, na gal kadanors, bet tai nera mano tikslas. MAno tikslas pasidaryti greita, manevringa lektuva i kuri galeciau ikisti kamera.
Dydzio konkretaus neturiu bet jis gali buti kad ir 2m dydzio. Nezinau ar tai bus labai praktiska bet noreciau tokio korpuso:
http://www.mikekemble.com/ww2/aircraft/SpitfireZD.jpg (cia jau patarkite del korpuso)
Variklis benzininis, nenoriu zaist su elektra, nors pakomentuokit kodel tureciau elektrini imt, jei galvojate kad jis geriau.
Apie aerodinamika taip pat visiskai nieko nenutuokiu, tad butu gerai jei kad nukreiptu mane teisinga linkme.
Patarkite kokias dalis pirkti, kokio dydzio lektuva daryti, aciu uz pagalba