Berniokas, aš įsivaizduoju - jei pasaulis būtų pagal tave, tai visi skraidytų su NAZA ir FY'škėm, nes "viskas yra ir nieko nereikia". Visa kita privaloma tvarka būtų perdaroma muilan, nes kaimynas Vasia nežino kaip pajungt. Kai kas gi developina ir jam tai patinka. Kai kas tiesiog nupi$a tuos tavo dieviškus kontrolerius nuo vaizdo, nes jie tiesiog veikia ir daro tai, ką reikia.
O tai, kad pasiėmei kontrolerį apie kurį nieko nesuvoki, nenori aiškintis ir nemoki (nu arba kaimynas Vasia tingi aiškint) ir paskui per visus forumus pumpuoji koks jis blogas (nors tikrai ne tūkstantis ir ne trys tūkstančiai userių skraido - nenuginčysi) - tai čia kieno problema? Kitaip sakant, pasiėmei tai, kas ne pagal protelį (o jo praplėst, kaip visi jau matė, nelabai turi noro) ir paskui cypi, kad blogai.... Man kas duotų surinkt kokį kondicionierių po varžtuką - irgi turbūt būtų sunku, pradžioj ilgai perrinkinėčiau, ale tai nereiškia, kad visi kondicionieriai sucks. Juo labiau, tie kas iš to gyvena - sakytų "ogi čia pigiau grybo!".
Tu linki kantrybės, o aš tau palinkėsiu nebūt tokio siauro požiūrio ir ateityje imt daiktus pagal suvokimo lygį ir norą tobulėt. Jei jie abu yra netoli nulio - nu tai tavo pasirinkimas aiškus, mes visi apie jį girdėjom, ačiū už nuomonę. Jei norisi daugiau... Alternatyvų yra. Nepagelbėsiu tiksliai apie dixhawk'ą, nes jo neskraidinu (turiu quantonus ir naze32, buvo įdomu dėl hw, bet taip ir liko neapskraidintas - gal kada nors), bet esu užtikrintas - darant tiksliai pagal wiki turėtų viskas gautis. Kitas reikalas aišku kai kurie kontrukciniai sprendimai su buttonais - čia ir zjbs yra OSS - kas nepatinka, visad galima santykinai paprastai pasikoreguot...
Iš kitos pusės - gaila, kad tokie non-stop "aš durnas ir visi aplink būkit durni - bet aš žinau geriausią FC ir nieko iš principo negali daugiau reikėt" pokalbiai (nu ir trivialūs klausimai tas pats per tą patį, net nesinaudojant paieška) nubaido rimtesnius forumo dalyvius... Yra gi Zaitsevskis, yra gi SVentas ir daug kitų - manot kad nepostina dėl trollinimo, ar tiesiog kad užpi$o tas pats per tą patį "aš durnas, jūs irgi būkit durni, nes idealas jau yra"? ;-)
_________________ Nerašykit man žinučių - čia nelabai būnu. Ieškokit kitais keliais...
|