Postas i tam ir skirta tema
Uzsuko pas mane vienas kolega, kad sutvarkyciau radija su Naza. Siaip ne taip su JR9 radija (

) susizgribom, ka ten reikia daryti, suputem naujausia fw, viska nustatem, FS ir t.t. ir svarem i pievas isbandyti. Pabandziau as pakelti, nors ten ir mode2 (pirma karta gyvenime bandziau mode2:). Pasikeliau ant Att, ijungiau GPS, kopteris biski pakabejo ir pradejo nesti i desine nebevaldomas. Ijungiau Att- vistiek nesivalde, ijungiau Manual- atsirado valdymas. Tai siaip ne taip pusiau nuleidau, pusiau numeciau, mode2 tikrai ne man
Kopteris DJI 450, regai ir motorai irgi originalus DJI, prie to kopterio surinkimo nagu isvis nekisau, viskas ten padaryta normaliai, neisivaizduoju, kodel tik man cia tokie prikolai vyksta

Vakare dar pora kartu saziningai ir atidziai perskaiciau manuala- nu tikrai viska darau "pagal knyga"- montavimai, kalibravimai, nustatymai ir t.t. Nepasakyciau, kas sitoj srity nezinau, ka pats darau, bet cia jau darosi per daug keista, kad tik su manim tokie prikolai... zmogus skraide iki siol be nustatyto FS, su pirmuoju 1.8fw, ir naudodavo GPS, ir jokiu fokusu nebuvo, o vat prikisau nagus ir vel lygiai ta pati problema pasireiske, isskyrus tai, kad si karta ant Manual atgavau valdyma...
Pries galutinai isdedant i suns dienas ta kontroleri, turiu dar karta gerai paziureti, gal vistik as pats ka nors ne taip darau, nors jau viska pertikrinau gazilijona kartu