Dabar yra 27 Spa 2025 22:05

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 667 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 45  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Mini RACER 250
StandartinėParašytas: 16 Rgp 2015 01:59 
Modeliuoto
Modeliuoto
Vartotojo avataras

Nu davai, ABL, perkeliam dialoga čia :)

1."Aš gi nesakiau, kad negamina/neparduoda - aš sakiau kad nieko normalaus nedaro.
2.Baterijos - 90% gaidys. Jei žiūrėt į rimtus poreikius - išvis nėra ko rinktis.
3.Variklių miniukams - išvis nerasta nei vienų normalių. Net ir pradinukams tinkamų labai nedaug.
4.Rėmai - ten išvis pajuoka, plasmasinių rėmų pasirinkimas didelis, nors kiek normalesnių nei vieno.
5.Propai? Nebent 5030 varškiniai, prie kurių reik praleist pusvalandį balansuojant set'ą.
6.Kameros? Pamirškit, irgi tik pradinukams tinkamos. TX? Kas antras kitaicas pasiūlys pigiau ir geriau.
7.Lieka kontroleriai (kuriuos stumdo ant kiekvieno kampo), RX (irgi), ESC (kai kurie, nes BS12A "bekonkurenciniai" laikai praėjo). 8.Nu dar varžtai ir laidai su connectoriais.
9.Jei jau nori ginčytis, tai gal gali multicopterių temoje (kad nebūtų offtopic) parašyt ką normalaus (ne pradinukui, o bent jau vidutiniokui) parduoda HK?"

0. ka matau ir ka reikėtų pačiam suprasti kad tokių poreikių hobistui kaip Tu yra mažiau nei 10proc.
0.1. negaliu apžioti visko ir bandau orentuotis į didžiają dalį hobistų, o ne į ABL ir jo šalininkus :)
2. Bėda kad jie skrenda, būna broko - keičiu, bet galiniam rezultate žmonės perka zippy kai kurie rhino (pigiausi) poto nanotechus, dabar išėjo aspec matysim kas ten bus, nes aspec didžiųjų serija gan nebloga ir gan populiari tarp helistų..)
3. pradinukams tinkamų? rimtai? :) PRO serijos - nėra, rookie vidutiniokui - sočiai.
4. Rėmai - taip padorių tikrai nelabai yra...
5. Propai - vėlgi 90proc skrenda daužo keičia, nekreipia dėmesio, nematau problemos ir kiti nemato, tik kaina LT labai didelė, bet neužilgo galėsiu pasiūlyti geresnę...
6. Fatsharko kameros ~100USD afigienos, bet KAM tokias pirkt, miniukas neturi atsistoti 500eur, girebiam 600tvl greitesnės matricos ir vualia - pradinukui vidutiniokui rasi. PRO ( dar kitaip - tu kuris labai dažnu atvėju iš vis nežino ko nori...)
Vtx'ai nežinau kitur kainų, nes gaunu ten gerą garantinį ir žinau kad ten original boscamas/skyzone - problem solved veikia ir gerai.
8. Toks vaizdas kad HK puslapi pries gerus metus buvai paskutini karta ijungęs :) xrotor 10a ir afro 12a - veikia ir veikia be priekaištų.
9. Kaip ir minėjau į visų potencialių pirkėjų nesugraibstysi tad taikai į didžiausią dalį, ir į ABL ir jo šalininkus tiesiog nelogiška būtų taikyti, kartais visa kinų ir USA produkcija nepataiko į ABL poreikius, tai mažam Lietuvos reselleriui tai padaryti - net neįmanoma :)

P.S Ir kam iš pradžių daužyti miniu kurio total vertė 400eur, kai pilnos akys daužyti už 250eur ir mažiau?

skype-garson2886
tel-86penki387491

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2015 07:21 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Aišku nei modelių, nei nieko, kt. sakant "nesutinku kad nėra. Yra!!!" ;-)
Statistika su 10% ryškiai iš piršto irgi laužta, aplink mane nėra nei vieno skraidančio su miniuku, kuriame būtų HK rėmas, varikliai, propai ar kamera. Tai ką, dabar sakyt kad "0%"?

Bet žiūriu, užuominos yra daugumai nesuvokiamos. Kai taip, tai visi su aukštaisiais, firmų direktoriai, gyvenimo matę, o numeti namioką kad tiesiai į akis nereiktų pasiuntinėt toli toli - ir žiū, nesusugaudo nei pro kur...

Meetas - nekomercinis renginys. Visiškai. Jei nori paskraidyt - atvažiuok. O jei turgavotis - ieškok kitos vietos, variantas "gal nupūsiu dulkes" netinka, nes žmonės renkasi paskraidyt.
Gal galėjo būt toks variantas kad "klausykit, noriu turgavotis, kuo galiu būt naudingas - gal vartus jums pagamint, gal šašlų atvežt" - bet ir to nebuvo, gi vietoje to žiūrima kaip tik geriau prisiplakt (tas aišku būdinga daugumai - niekas gi nesirūpina kaip ir kas vyks, stilium "jūs padarykit, aš gal atvažiuosiu jei labai gerai suorganizuosit", bet jie dalyviai, o ne prekybininkai. Gal galėjo būt variantas su prizais lenktyninkams ar pan. - bet vėlgi, reikėjo nuo to ir pradėt (ir ne dabar, kai visi vartai padaryti, dauguma temų prasuktos, naujiems iššūkiams niekas nebespės pasiruošt).

Nebent smilga labai labai norės, tada galima bus pergalvot (jis gi vietos savininkas). Bet pakol kas - tikrai ne. Paskraidyt - atvažiuok. Mėginsi turgavotis - pramesim lauk.
Ir čia nėra vietos diskutuot. Man visiškai dzin, tu ten mažas Lietuvos reselleris ar didmenininkas - meetas organizuojamas ne tuo tikslu. Nepatinka tvarka - organizuok savo. Įdėk darbo, pasistenk, padirbėk, užsidirbk, o ne tai kad "o matau čia chebra renkas, atvažiuosiu savo kniufely pardavinėc".
Dabar aiškiau?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2015 10:22 
Modeliuoto
Modeliuoto
Vartotojo avataras

"Statistika su 10% ryškiai iš piršto irgi laužta, aplink mane nėra nei vieno skraidančio su miniuku, kuriame būtų HK rėmas, varikliai, propai ar kamera. Tai ką, dabar sakyt kad "0%"?"

Aplink tave, kiek žinau, yra tiesiog tavo mokykla ir tai natūralu, kad jie naudoja tai ką tu naudoji.

Dėl "turgavietės", Okay, neaktualu, nereikia - nebus, tiesiog pasiteiravau ir tiek :)

Gal per vėlai sugalvojau atsivežt "turgavietę" ir nebegaliu padėti meeto labui nebėda - kitą kartą žinosiu.

Malonios dienos Jums ;)

skype-garson2886
tel-86penki387491

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2015 11:19 
Modeliuoto
Modeliuoto

Matyt ABL nenori konkurencijos :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2015 11:20 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2015 11:48 
Modeliuotojas
Modeliuotojas

Reik pripazint kad abl teisus del hk kokybes , siukslynas konkretus. Viska ka teko naudot is ju per visa mano istorija modeliavimu tai maisuose ir guli kluone , pardavinet ranka nekyla , o ismest gaila.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2015 12:15 
Modeliuoto
Modeliuoto
Vartotojo avataras

HK dauguma daigtų nėra PRO lygio ar net semi-pro, kaip ir sakau į tuos žmogelius ir netaikau, taikau į tuos kurie nori modeliuot nemerkdami xxxx eur sumų, ir tiek.

Naujokas vidutiniokas, ar šiaip megėjas jis skraido savo malonumui, tas daigtas ore ant žemės ar vandenį tarnauja jam, o ne jis daigtui.

PRO ir semi- pro lygio žmogelių rinkos sudaro tikrai mažą dalį, tad sorry į Jus ir nesitaikau. (kartojuosi trečią kartą, norėdamas pasakyti kad neaktuali man ABL nuomonė apie tai kas ABL netinka)
O jeigu ir nusitaikyčiau pradėtų pykti nes visi pardavėjai Lietuvoj - blogi žmonės ir bando apiplėšti.

Nuvažiuosit pamatysit kad gan nemažai produkcijos naudojamos yra HK, kodėl taip bus? nes ją tiesiog lengva vartotojui pasiekti, o resseleriui patogu ją atvežti, tuo viskas ir baigias.

P.S kodėl ta mano įkurta "turgavietė" tavęs nedžiugintu? Gi ta produkcija yra netinkama nei vienam vartotojui, reiškias atvažiuočiau pakrapštyčiau nosį ir išvažiuočiau :)

skype-garson2886
tel-86penki387491

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2015 12:34 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2015 12:49 
Modeliuoto
Modeliuoto
Vartotojo avataras

Aš kaip ir minėjau prieš tai supratau tavo norą ir pasisakymą kad mano kaip pardavėjo vaidmuo ten nepageidaujamas jį gerbiu ir su juo susitaukau ir nebandau tavęs perkalbėti, kad ten mane įleistum :)
Tiesiog paklausiau jeigu jau tokį ššš pardavinėju, kuris niekam nereikalingas tai koks tau skirtumas ar ten būsiu ar ne :) tiesiog įdomu :)

"O prie to pačio, prieš kartojant ketvirtą kartą, tai siūlau įdėmiai paskaityt pradinį postą apie HK produkciją, nuo ko ir prasidėjo šitie ginčai - kaip ir nebuvo kalbos apie "first-time flyerius", nereikia čia traukt statistikos iš lempos (kaip sakiau, aplink skraidantys nenaudoja HK produkcijos, nors ten ir ne PRO lygis, tai ko verti tie pasakojimai)... Nebūtina būt pro, kad nenaudot visiško kniufelio su nesueinančiom skylėm, overpraisintais nebalansuotais propais ir kt. džiaugsmais. Kas per neaiški logika - jei nenaudoja šūdo, tai vadinas PRO segmentas???"

Man skrenda, kitiem irgi skrenda - tau ir tavo aplinkiniams neskrenda :/ būna ką čia jau padarysi, visiems neįtiksi :)
Arba tavo tiesiog geriau skrenda, ir HK nebe lygis na vėlgi atsakymas vienas - visiems neįtiksi.

Nebeįdomu su Tavimi diskutuoti, būtų mygtukas "ar nori kad matytu tavo postą ABL" jo nespausčiau

P.S pabėgu nuo šios diskusijos, į kitas ABL tiesas neatsakinėsiu.

skype-garson2886
tel-86penki387491

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2015 13:26 
Modeliuoto
Modeliuoto
Vartotojo avataras

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2015 13:49 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2015 14:18 
Modeliuoto
Modeliuoto
Vartotojo avataras

Užteks abiems kalbėti už visus, lai demokratija nusprendžia ko reikia ko nereikia:

skype-garson2886
tel-86penki387491

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2015 14:21 
Modeliuoto
Modeliuoto

Duokit kas zinot jaigu ABL ka pardavines meete. :) O del tu kuriu kaip sakai nesimato tai vien delto kad nesinori tavo *iz*....ojimu. 99%

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2015 14:57 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2015 15:40 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 667 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 45  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Administratoriaus kontaktai: info(eta)rcm.lt