Siandien taip prasiskraidziau, kad man atrodo, jog ir autopilotas jau nebereikalingas. Kaip isidrasinau, tai pradejau mandravoti, visokius manevrus daryti ir dergtis

Ir visa laika skraidziau su isjungtu autopilotu

Tik va su paskutine batareika, jau i pabaiga kazkas atsitiko ir dingo valdymas. Buvau gana aukstai uzkiles ir bekrentant, pusiaukelej link zemes, vel smarves atsirado. Kaip pas mane nejautriai valdymas padarytas, tai jau nebespejau atversti, netgi pabloginau situacija- vietoj to, kad tik taip nukristu kaip blynas, jis teskesi i zole dar su pagreiciu

Luzo 2 propai, 1 motoro asis sulenkta, pats motoras isleke is tvirtinimo ir luzo viena uodega. Dar truputi gavo ir batareika, reik tiketis, kad nereiks nurasyti

Batareika jau buvo prie pabaigos, bet ten sroves dar tikrai buvo kokiom 2 minutems. As turiu itarima, kad cia gali kazkas buti su ESC kalibravimu. Kai juos sukalibravau, tai ir daugiau nebelindau, o veliau prasidejo nezymiu fokusu, bet nekreipiau demesio. Kai kabedamas duodavau staigiai pilna gaza, trikopteris labai i kaire nese, saudamas i virsu, o taip skraidant tai jokiu nukrypimu. Ir dar jei ilgesni laika vienoj vietoj pakabedavau, tai kartais, tik akimirksniui, sumazedavo apsukos. Taip atrodo, kad reikia pastoviai zaisti su gazu, antraip jis kazkaip "nusistovi". Galvoju, kad dar nelaikas man V2 uzbaigineti...