Na nebutume lietuviai, jei vienas kito sudais nedrabstytume

As suprantu, kad Jus cia visi esat uz tai, kad viska atlikt kuo sudetingiau ir tai darydami jauciat malonuma. Kiekvienam savo.
As neturiu laiko ir atitinkamo kiekio ziniu, plius zinau, kad man neuztektu kantrybes susirinkt visa kapsa ziniu ir pati kopteri, plius mano manymu tai yra daug ilgesnis ir sudetingesnis, plius brangesnis kelias, nei pirkti RTF daigta. Ivertinant laiko kastus, visa savo mokymasi is savu klaidu, nereikalingu daliu prisipirkima ir sugadintu nervu kieki, del siu priezasciu as noriu RTF ir patikrinta reikala. Man asmeniskai yra smagiau skrist, filmuot ir fotografuot, nei naktim sedet ir rinkt, kaip ir sakiau, kiekvienam savo.
Phantomas vienas is variantu, bet jis yra velniskai populiarus ir tas populiarumas kiles kaip ir Apple, vardas plius geras marketingas. Pasidomejus daugiau issiaiskinti visi pabegimai i honkonga. Taigi automatiskai kyla klausimas apie realius konkurentus ir kitas galimybes cia noriu suzinoti.
Pareiskimai, kaip, pirk ir mum papasakosi ar pabego, tai biskeli juokingi, as i Jus ir kreipiuosi, gal kazka daugiau zinot apie tai, matet girdejot ir galit paprotint, kaip protingesni, nes norima pasimokyt is kitu klaidu, ne savo, o tai yra protingiau, ar ne?
Jei tai yra Jums juokingi klausimai, sorry, kad atejau i Jusu darzeli ir daugiau nebetrukdysiu.
Peace.