Sorry, bet sis mano pranesimas gali atrodyti siek tiek priesingai nusiteikes pries RC drifta
LIETUVOJE . Kodėl dabar neapsimoka pirkti drifto modelio?
1. Tavam mieste gal ir yra kokiu nors drifteriu, bet sprendziant is aktyvumo rcdrift.lt forume, atrodo, jog jie visiskai apleide si reikala. Driftint vienam - idomumo NULIS.
2. Tauragėje nėra trasos. Tektu vazineti ant asfalto ir kas tris, jau tokias geras treniruotes, keisti padangas. Na nebent plota duotu kokia nors mokykla ar kita viesa istaiga, kuri suteiktu geresnes salygas negu lauke.
3. RC Driftas, vos ne brangiausias malonumas ziurint 1/10 grupeje. Kaip nekeista, bet drift modeliu dalys yra pakankamai brangios, o rimtesniu japonu gamintoju upgreidai, didinantys issukima ir kitus pagr. dalykus, prasideda nuo 50 baksu.
4. Taip pat siekiant sutverti gera ,kompetetyvu modeli vel gi reiks isleisti nemaza suma.
Tiesa pasakius, kartais baisu pagalvot, kiek yra sukista i mano FS-01D vaziuokle.
5. Na ir pagrindinis ir vos ne svariausias punktas (bent jau man
) tai varzybu gausa ir ju kokybe. Varzybos cia Lietuvoje yra pakankamai retas dalykas. Pvz praeina vienerios varzybos ir tyla kuri laika. Kalbant apie ta pacia varzybu kokybe t, tai galiu pasakyti sitaip -
NOT Newbie friendly. Taip tiesiog yra. Nors ir turi koki paprasta modeli skirta pradedanciajam, tau vis tiek teks varzytis su zymiai daugiau patirties turinciais vairuotojais, kurie be abejo ir pinigu i savo vaziuokles kalna sukise. Tai gal netgi savotiskai baido pradedanciuosius ir sudalyvave vienose varzybose, praranda motyvacija vaziuoti i kitas. Ir aplamai, pastebejau tokia tendencija, jog po kiekvienu varzybu daugiau neigiamu atsiliepimu negu teigiamu
Pats turiu drifto modeli, dalyvavau varzybose, bet turiu pridurti, jog driftas Lietuvoje kolkas stovi vietoje, na nebent kaunieciai saunuoliai kazka daro, ieskosi patalpu kur vaziuoti, bet ir ten atsiranda tokiu, kurie sugeba paloti, kad kazkas blogai. Vilniuje situacija kraupi. Show-off'ina savo modelius, bet treniruociu, meet'u jokiu, o ir i varzybas lekia su mintim "ai gal pasiseks ir be treniruociu prizine paimti". Na, labai tikiuosi, jog tokia situacija ilgai neuzsistoves ir ledai vis delto pajudes. O dabar ka patarciau, tai ruosti modeli off-road varzybom, nes siom dienom, off-road klase yra perspektyviausia is visu. Vien renginiu kokybe ko verta. Asociacijai didziausia medali uz tai, jog varzybos visa laika idomios ir kad turime galimybe vaziuoti puikiose trasose.
Tai va tiek pastebejimu is mano puses.
Jei siuo post'u supykdziau drifterius, atsiprasau. Peace