Nu va gavau savo zaisla ir iskart susiduriau su problemomis instrukcija tokia didele kad visa "knyga" perskaiciau per 5min
esme tokia pirma kart pabandziau paleisti kambaryje kilo kaip perkunas krusteli akseleratoriau svirtele ir lupa aukstyn o va kita diena isinesiau i lauka suradau tuscia stadiona galvojau pasimokinsiu sujungiu viska helis susikalba su siustuvu lyg ir tvarkoi viskas sparnai juda kaip turi buti "lygatis" bet duodi gazo ir nieko ta prasme viskas dirba sukas girdisi kad varikliukas sukasi vos ne pilnais apsisukimais bet helis vistiek nekyla, paemiau i ranka iskeliau uzspaudziau gaza paleidau tai kai plaktukas smigo zemen. Aisku cia gal tik mano nepatyrusi akis mato bet kai judini sparnus sparnai labiau linksta i apacia nei kyla i virsu, kiek suprantu kad kiltu i virsu helis reik kad sparno atakos kampas butu nukreiptas i virsu. Gal kazka galite patarti, galbut zinote kokiu video kur butu parodyta kaip nusistatyti ta velnio maluna
Dabar padarysiu ispazinti aisku galite isvadinti tokiu ir anokiu bet padariau ko tikriausiai nereikejo
yra keturi varikliukai neskaitant uodegos, pagrindinis rotoriaus ir trys miniatiuriniai sparnams valdyti, paziurejas "taikliaja akim" nusprendziau kad tie varikliukai nepakankamai pavercia sparnus tai pirto pagalba juos pasukau kad butu ties viduriu deja tas ir nepadejo
Sis modelis turi galimybe skristi aukstienykas
ir man toks vaizdas kad kazkokiu budu esu nustates kad jis skristu aukstyn kojom, tik kaip dabar atversti ta parazituksti
:)
Tikiuosiu supratot ka norejau pasakyti forume bandziau ieskoto su forumo paieskos sistema kazkaip nesusibendraujam nerodo to ko noriu arba nera
Aisku galite sakyti nemoki ieskoti arba perskaityk visa formuma bet jaigu tiksliai zinot kad kazkur forume yra tokios bedos sprendimas jai nesunku pasakykit i kuria puse nerti ieskoti.
Aciu uz sugaista laika skaitant mano beda