Nors kiek mačiau žmogus yra jau nusipirkęs tą Dynam Orbiter, bet visvien biški pakalbėsiu apie šį sraigtasparnį. Kiek esu turėjęs tą sraigtasparnį, jis manęs nenuvylė. Taigi:
Valdymas: Valdymas, kaip valdymas. Veikia normaliai, gan neblogas pagal mane, nes gęst, taip greit negenda.
Greičio reguliatorius: Veikia iki šiol, keist neteko. Reguliuot viską gerai reguliuoja, jokių nusiskundimų, nei iš kitų, nei iš savęs, nesu girdėjęs
Akumas: Dėl akumoliatoriaus nežinau, esu iškarto įsidėjęs Flightmax akumą. Bet jei apie šį, tai gan patvarus akumas, jau kelintus mėnesius man tarnauja puikiai.
Servos: Servos puikios, buvau vieną kart įsidėjęs į mini modeliuką, tai gan gerai modeliuke atitarnavo, o vėliau ir į sraigtasparnį atgal susikišau. Veikia iki šiol.
Mentės ir viskas kitas kas liko: Mentės kaip ir visos eilinės, tarnauja žiūrint kaip naudoji. Buvo pasmane kritimu, ir visų menčių galiukai aplūžinėje buvo, bet pakildavo ir su tokiom, nors ir skridimas buvo visai kitas. O pats kit'as:
Kit'as kaip kit'as, tarnauja iki šiol man, bet vat apie tai tai nėra ką ir kalbėt..
Tai kolkas tiek, jei kas neaišku klausk. Esu turėjęs, ir dar turiu šį modeliuką.