Dabar yra 22 Gru 2024 22:46

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 3 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Dynam Orbiter
StandartinėParašytas: 24 Bir 2010 22:16 
Mo
Mo
Vartotojo avataras

Sveiki, taigi noriu paklausti ar normalus gi tas mūsų helis Dynam - Orbiter, gal kas turėjas? Kokie išpūdžiai? Kaip skrenda ir pan?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: Dynam Orbiter
StandartinėParašytas: 28 Gru 2010 20:36 
Mo
Mo

Nors kiek mačiau žmogus yra jau nusipirkęs tą Dynam Orbiter, bet visvien biški pakalbėsiu apie šį sraigtasparnį. Kiek esu turėjęs tą sraigtasparnį, jis manęs nenuvylė. Taigi:
Valdymas: Valdymas, kaip valdymas. Veikia normaliai, gan neblogas pagal mane, nes gęst, taip greit negenda.
Greičio reguliatorius: Veikia iki šiol, keist neteko. Reguliuot viską gerai reguliuoja, jokių nusiskundimų, nei iš kitų, nei iš savęs, nesu girdėjęs :D
Akumas: Dėl akumoliatoriaus nežinau, esu iškarto įsidėjęs Flightmax akumą. Bet jei apie šį, tai gan patvarus akumas, jau kelintus mėnesius man tarnauja puikiai.
Servos: Servos puikios, buvau vieną kart įsidėjęs į mini modeliuką, tai gan gerai modeliuke atitarnavo, o vėliau ir į sraigtasparnį atgal susikišau. Veikia iki šiol.
Mentės ir viskas kitas kas liko: Mentės kaip ir visos eilinės, tarnauja žiūrint kaip naudoji. Buvo pasmane kritimu, ir visų menčių galiukai aplūžinėje buvo, bet pakildavo ir su tokiom, nors ir skridimas buvo visai kitas. O pats kit'as:
Kit'as kaip kit'as, tarnauja iki šiol man, bet vat apie tai tai nėra ką ir kalbėt..
Tai kolkas tiek, jei kas neaišku klausk. Esu turėjęs, ir dar turiu šį modeliuką.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: Dynam Orbiter
StandartinėParašytas: 29 Gru 2010 09:18 
Mo
Mo
Vartotojo avataras

Žinot, aš jau šitą žinojau. Manau čia kiekvienas esantis modeliuotojas žinojo, jog tarnauja, ar netarnauja. Manau būtu geriau išgirsti įdomesnį aprašymą. :)

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 3 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume