Dabar yra 04 Bal 2025 12:18

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 17 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: T-REX 450 Plus RTF
StandartinėParašytas: 01 Lap 2013 21:23 
Mo
Mo
Vartotojo avataras

Aš irgi svarsčiau nuo 250 pradėti, bet perskaitęs kokius du milijonus patarimų/atsiliepimų/ginčų nusprendžiau pradėti nuo 450. Ar pasiteisins ar ne, dar bus matyt - laukiu savo užsakymo. O tuo metu kankinu simuliatorių. Bet 450-tas toks lyg aukso viduriukas man atrodo tarp dydžio, stabilumo ir, aišku, kainos. Į viršų einant tai jau kainos kyla neprotingai. Didesnis (450) gaunasi kartu ir stabilesnis, geriau matomas ore, kas man, kaip naujokui, atrodo tikrai svarbu. Ne kartą teko paskaityt tokią nuomonę, kad 250-tas nei kambary skraidyt, nei lauke. Per didelis namams ir per mažas laukui. Kiek tiesos, nežinau.

Tik nematau prasmės RTF modelio pirkime. Bet kokiu atveju bus kritimų, teks taisyti, perrinkti vieną ar kitą mazgą. Reguliuot iš naujo. Tai nori nenori išmokti reiks viso to pačiam. Bet čia tik mano pora centų. Mano patirtis dar tik prasidės su RC heliais, tai tiesiog pasidalinau mintim kaip man atrodė/atrodo darant šitą pasirinkimą ;)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: T-REX 450 Plus RTF
StandartinėParašytas: 01 Lap 2013 22:31 
Model
Model

[quote="ciid"]Gali pirkti tokį [url]http://rcq.lt/lt/produktai/sraigtasparniai/rtr-sraigtasparniai/blade-450-3d-rtf-blh1600-detail?showall=1#specifikacija[/url] ir gausi kartu DX6 valdymą.[/quote]
Visiška nesąmonė.Čiupinėjau.Visos dalys-plastmasinės,uodegos galas,gripsai irt.t.Mentys-šlamštas.Servai nemetaliniais kr.Dalių kainos-kaip didelio helio(pažiūrėk pvz.www.amainhobbies.com).Nežinau,ar pakaitinės su Align ar HK,bet užpakalinė ašelė-specifinė,kaina-~9$ :boring .Gyro-irgi po klaustuku. Kaina helio-labai didelė.

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 17 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Administratoriaus kontaktai: info(eta)rcm.lt