Tei va kolegos, gavau naujas moderatoriaus pareigas. Tikriausia todel, kad turiu daugiausiai tolerancijos visu pestynem ir laiko forumui, xz
Kas mane buvot sutike ar siap bendraujam, tai zinot kas esu per zmogus, o kas ne, tai pasklauskit kitu apie mane. Esu teisingas ir saziningas, bet jei turesit nusiskundimu mano daroma tvarka, tai nesikuklinkit pranesti Sauliui. I foruma uzsuku kasdien, tai jei reiks ka patvarkyti, tai rasykit. Jei ka sutvarkyti bus ne mano galioj, tai duosiu zinoti kam auksciau.
Prie to pacio visu noreciau paprasyti, t.y. cia kaip ir forumo taisykles, tai reiskia priminti:
1. Jei gincai isiciongyja iki asmeniniu izeidininejimu- eikit pliektis per PM.
2. Naujokai, plz nekurkit atskiru temu del kiekvieno klausimo, o paklauskit tam skirtose temose. Pries klausdami pirma paGooglinkite ir paieskokit cia forume apie tai kas neaisku.
3. Ir visiem kitiem- plz daugiau tolerancijos viens kitam ir naujokam, ir maziau kandumo
Humoro jausmas ir sarkazmo supratimas ne pas visus vienodas- kai daugiau pabendrave labiau susipazinsit, tik tada ir bus aisku kokio dydzio kaka bus galima mesti i kito duris, pasinaudojant punktu Nr1
4. Prasau nepiktnaudziauti up'inimu pardavimu skiltyse visokiais taskeliais ir "vis dar yra" ar pan.
.
Jei turit kokiu ideju ar minciu apie tvarka tai netylekit, apsvarstysim.
Pagarbiai, Superenergomegask8roboforcerisX2000 (AKA Mindaugas:)