Viskas prasidejo gan senai, pries gerus metus, tada dar buvau zales ir nieko apie malunus nenusimaniau. Nusipirkau t-rex 450 ir kaip visiskai nesigaudantis, nusprendziau paieskoti zmogaus kuris galetu apziureti, pareguliuoti ir kazka patarti sitoje vietoje.
Taigi parasiau keletai zmoniu, atsakymo laukti ilgai nereikejo, greit prisistate toks swokas(forume nikas Epkencijus) galintis uz 300lt viska sutvarkyti, sureguliuoti surinkti, pakonsultuoti - pagalvojau idialu.
Paskambinau, paaiskinau, kad surinkineti nereikia, ji jau gavau surinkta, noreciau, kad tik paziuretu ar viskas tvarkoj, kad nebutu kazkokiu problemu keliant, pakonsultuotu, kazkokiu patarimu duotu kaip valdyti ir t.t. Kiek dabar pamenu susitarem 150lt.
Susitarem, is pirmo zvilgsnio zmogus pasirode atsakingas, tvarkingas, uztikrino, kad jai ateiti reiks konsultacijos, mielai pades.
Atvaziuoju pas ji i namus Vilniui, zmogelis sedi virtuvej, pilna burna desru prisikimses ir pradeda jis mane kamantineti, nu neesme:) Paskuj jis man pradeda aiskinti, kaip as kam nors galvas nukaposiu su situo malunu ir pan. ok sitas irgi manau praleisim. Vnz jis pradejo man akis draskyti, kaip as nieko neismanau, koks as kvailas ir t.t. Ok neesme, svarbiausia man buvo, kad paziuretu maluna ar ji galima leisti.
Ir dabar jau kai turiu patirties, galiu laisvai daryti isvadas apie jo suteikta paslauga.
Visu pirma ant kiekvieno zingsnio jam pradeda vaidentis visokie gedimai, tai tas sulankstyta, tai anas, nors malunsparnis katik is shopo:D galutinem rezultate jam jau jo draugas aiskina, kad ziurek cia viskas ok, viskas tiesu ir t.t.
Rezume toks, pragaisau realiai puse dienos pas ji, o apciuopemo jis nieko ir nepadare(vikas buvo jau sureguliuota siuntejo), nebent sukiso keleta laidu i vidu ir ale patreckino, nors jau siuntejas pries siuntima buvo pratreckines.
Patarimai pagrindiniai buvo tokie, viskas turi buti tiesu, jokiu virbaciju, turi buti tarpas tarp menciu jai teisingai sutreckinta, viskas.
Sito posto buciau gal ir nerases, beto pastebejau, kad jis sitame forume arba adminas arba moderatorius, tad sansai sitame forume buti suprastam yra menki. Bet visdelto prisiminus jo bendravima su klientu, kuriam jis isipareigojo padeti, neatsilaikiau.
Kazkuria diena nusprendziau pasikonsultuoti del trackinimo, nes jis kaip buvo zadejas, jai ka rasyk, tikrai paaiskinsiu, niekada to nepiknaudziavau, tiesa sakant parasiau jam antra karta del patarimo, pirmas buvo iskart po konsultaciju pas ji namie.
Tai va uzklausiau jo kaip reiktu trackinti mentes, i skype, kur pries tai visalaik jis budavo, visalaik per ji susirasydavom be problemu. praeina dvi savaites, jokio ats negaunu, hm galvoju, skype ne tas chatas kuriame dingtu zinutes, turejo juk gauti, siandien vel rasau jau truputi ipikes, kad negalejo elementariai paaiskinti(nors buvo prisizadejas), kas tas trackinimas, savaime aisku per sitas dvi savaites viska pats susiradau, kaip trackinti, bet siandien is principo norejau paklausti kame reikalas, kodel esu ignoruojamas, nors pries tai taip graziai viska jis giedojo.
o cia pateiku musu paskutini pokalbi, isvadas darykit patis. Beje dar siandien paziurejau kainas jo ale internetinei parduotuvej, tai bent jau man akis issprogo. Ir siaip zmogus nelabai tvarkingos psichikos pasirode. Viskas baigesi grasinimais ir izeidinejimais.
[7/6/2011 3:47:04 PM] WebTau: sveikas, kaip sekasi?
[7/6/2011 3:47:33 PM] WebTau: norejau paklausti, kaip padaryti, kad butu tarpas tarp menciu kada sukasi:)
[9:50:44 AM] WebTau: klausyk tai tu b* zadejai pakonsultuoti jai kazko reikes, o dabar nei labas nei visogero, reiktu atsiliepima apie tave parasyti.
[10:25:49 AM] Swokas (Epkencijus): Sveikas mielas žmogau. Visų pirma tai tamstai reiktų išmokti bendravimo etiketo, po to reikšti pretenzijas. Telefoną turbūtų ponas turi, tai ir galėtų paskambinti, konsultaciją gautų bet kada, o jei bando mobilaus telefono sąskaita taupyti ir nesugeba telefonu paskambinti, tai jau ponaičio problema.
[10:26:56 AM] Swokas (Epkencijus): Kad žmonės neatrašo per skypą, gal gali būti taip kad žmogus užsiėmęs, ir negali skypu kiekvienam atrašyti, nes prisėdus prie skypo tenką valandą rašinėtis.
[10:28:19 AM] Swokas (Epkencijus): Aš neįpareigotas skypu nei tau nei kitiems atrašynėti, o jei telefono nesugebi į ranką paiimti ir man paskambinti - pačio problema.
[10:28:44 AM] Swokas (Epkencijus): o visų antra tai ir už paslaugas normaliai susimokėti nesugebėjai, kaip mažas vaikas derėjaisi
[10:28:47 AM] Swokas (Epkencijus): tai jam 120
[10:28:51 AM] Swokas (Epkencijus): tai 160 ir pan.
[10:29:09 AM] Swokas (Epkencijus): Kelsi kvailas bangas, iš vis nesulauksi pagalbos.
[10:29:11 AM] Swokas (Epkencijus): ----
[10:29:18 AM] Swokas (Epkencijus): O dabar dėstyk kas yra?
[10:29:59 AM] Swokas (Epkencijus): nes nesedesiu čia prie kompo n valandų, o po to kai nueisiu ir nesulauksi atsakymo, vėl verkšlenti pradėsi....
[10:30:40 AM] Swokas (Epkencijus): [Wednesday, July 06, 2011 3:51 PM] WebTau:
<<< norejau paklausti, kaip padaryti, kad butu tarpas tarp menciu kada sukasi
[10:30:55 AM] Swokas (Epkencijus): apie kokį tarpą tu čia kalbi?
[10:31:08 AM | Edited 10:31:16 AM] Swokas (Epkencijus): Jokių tarpų daryti nereikia kai sukasi, ar su protu susipykai?
[10:31:27 AM] Swokas (Epkencijus): tas tarpas vadinamas Tracku...
[10:31:32 AM] Swokas (Epkencijus): jį reikia naikinti
[10:31:45 AM] WebTau: sveikas, kartais zinai is zmoniu arogantiskumo, jau nelieka kantrybes..
[10:31:48 AM] Swokas (Epkencijus): tas tarpas atsiradės, vadinamas aout off track
[10:31:53 AM] WebTau: o del tarpo aciu - jau susitvarkiau
[10:32:02 AM] Swokas (Epkencijus): atima 15-20% energijos
[10:32:05 AM] Swokas (Epkencijus): vibracijos
[10:32:06 AM] Swokas (Epkencijus): ir t.t.
[10:32:43 AM] Swokas (Epkencijus): vieni minusai nuo to "tarpo" kuris matosi issilaidavus rotoriui,
[10:32:59 AM] WebTau: zinau, aciu jau viska susitvarkiau, o jai ka ta "konsultacija" uz 300lt verta maximum 50lt.
[10:33:00 AM] Swokas (Epkencijus): ir žiūrint į menčių galą.
[10:33:34 AM] Swokas (Epkencijus): tai kad mielas kliente
[10:33:39 AM] Swokas (Epkencijus): vos puse sumos sugebėjot sumokėti
[10:33:54 AM] WebTau: ir tai dabar gailiuos
[10:34:05 AM] Swokas (Epkencijus): aš perspėjau, surinksiu, bet informacijos 0 gausi
[10:34:08 AM] WebTau: nes realiai nieko tu ir neparodiai, kiek prasiau pagalbos nieko nepadejai
[10:34:22 AM] WebTau: ten jau buvo surinkta pries siuntima
[10:34:36 AM] Swokas (Epkencijus): sureguliuosiu
[10:34:44 AM] WebTau: nebuvo ten ka reguliuoti
[10:34:47 AM] WebTau: vnz sekmes
[10:34:51 AM] Swokas (Epkencijus):
[10:34:55 AM] WebTau: atsiliepima parasysiu esant progai
[10:35:00 AM] Swokas (Epkencijus): nu ir oragantiškumas tavo
[10:35:07 AM] WebTau: is taves ismokau;)
[10:35:32 AM] Swokas (Epkencijus): apie web tau irgi teks man parašyti atsiliepimą.
[10:35:43 AM] Swokas (Epkencijus): kad žmogus truputį su bendravimu susipykes
[10:35:45 AM] WebTau: turi nusiskundimu?
[10:35:48 AM] Swokas (Epkencijus): sekmės
[10:36:12 AM] WebTau: ne tavo reikalas kaip bendrauju
[10:36:22 AM] WebTau: kaip noriu taip ir bendraquju, nepatinka neskaityk
[10:36:37 AM] WebTau: o, kad tu zmones apipisineji, su savo paslaugom - faktas
[10:36:44 AM] Swokas (Epkencijus):
dar paskutines 2 eilutes perskaityk...
[10:36:49 AM] WebTau: 150lt uz uz nieka:D pzdc
[10:36:51 AM] Swokas (Epkencijus): visi žmonės patenkinti ir skriado
[10:37:09 AM] Swokas (Epkencijus): o tu čia vienas toks kuris nemoka nei bendrauti, nei už paslaugas susimokėti nesugebi
[10:37:16 AM] Swokas (Epkencijus): visi paskambina telefonu
[10:37:23 AM] Swokas (Epkencijus): ir gauna visada konsultacijas ir patarimus
[10:37:26 AM] WebTau: paziuresim, kai parasisiu , greit atsiras daugiau tokiu paciu;)
[10:37:30 AM] Swokas (Epkencijus): tu vienintelis nesugebi paskambinti
[10:37:30 AM] WebTau: aha
[10:37:37 AM] WebTau: bent aju meluot ismoktum
[10:37:48 AM] WebTau: maciau kaip gauna, parasai, tai nei labas nei visogero
[10:37:54 AM] WebTau: mat nebuna jisprie skaipo:D
[10:38:02 AM] WebTau: melagis esi
[10:38:04 AM] WebTau: iskart pamaciau ta
[10:38:11 AM] Swokas (Epkencijus): tu žmogau galvą išsiplauk
[10:38:22 AM] Swokas (Epkencijus): bl jau nervint pradedi
[10:38:29 AM] WebTau: tikrai
[10:38:35 AM] WebTau: o tave kas nors kulturos moke plovejau
[10:38:42 AM] WebTau: ka tu mane cia izeidineji
[10:38:44 AM] WebTau: galva issiplauk
[10:38:50 AM] WebTau: pats issiplauk zuvie
[10:38:56 AM] Swokas (Epkencijus): ciulpk by by daune
[10:39:10 AM] Swokas (Epkencijus): nervina vaikai čia visokie
[10:39:12 AM] Swokas (Epkencijus): nesedi jies pire skuypo ir t.t.
[10:39:19 AM] Swokas (Epkencijus): kas tu man tevas kad kontroliuotum
[10:39:35 AM] Swokas (Epkencijus): u-siemes zmogus esu, nesedziu prie skypo o jis man prota pisa
[10:39:43 AM] Swokas (Epkencijus): paskambink telefonu idijote
[10:39:55 AM] Swokas (Epkencijus): telefono numeris net parduotuvej duotas
[10:40:04 AM] Swokas (Epkencijus): nesugebi?