Dabar yra 22 Bir 2024 19:12

Visos datos yra UTC + 2 valandos




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 621 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Frsky TARANIS
StandartinėParašytas: 25 Rgs 2016 22:55 
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 06 Lap 2008 22:15
Pranešimai: 224
Miestas: Vilnius
Klausimėlis Taraniu turėtojams. Pasiėmiau sviežią su EU 2.1.6 firmwaru. Maigiau maigiau ir priėjau prie malūnų nustatymų. Keistas dalykas, kad kai nori sukurti naują modelį ir tam lange kur renkiesi tipą (lėktuvas/malūnas/sparnas/kopteris) kai spaudi malūną niekas nevyksta. Gali tik spausti [exit] ir iš to lango išeiti. Niekur nerandu nei video, nei aprašymų kas turi vykti ir kaip tai atrodo. Patarkit prašau ką daryti?

_________________
..o laiko taip trūksta viskam..


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Frsky TARANIS
StandartinėParašytas: 26 Rgs 2016 11:48 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 25 Rgp 2007 00:49
Pranešimai: 4908
Miestas: Siauliai-Birmingham


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Frsky TARANIS
StandartinėParašytas: 27 Rgs 2016 07:28 
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 06 Lap 2008 22:15
Pranešimai: 224
Miestas: Vilnius
Taip, po to viską randu, bet tas nuoseklus meniu neveikia. Gavau informacijos, kad reiktų perpūst soft'ą ir atsisakyti EU versijos ir tai gal būt padėtų atsikratyti tos klaidos o taip pat padidėja radijos veikimo nuotolis..

_________________
..o laiko taip trūksta viskam..


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Frsky TARANIS
StandartinėParašytas: 27 Rgs 2016 12:17 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 25 Rgp 2007 00:49
Pranešimai: 4908
Miestas: Siauliai-Birmingham


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Frsky TARANIS
StandartinėParašytas: 27 Rgs 2016 22:46 
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 06 Lap 2008 22:15
Pranešimai: 224
Miestas: Vilnius
Atsisiunčiau open tx companion. Radijos jis nemato. Teko pasinaudoti programėle Zidag. Draiveris atsirado- windozė mato - softas nemato :( Nesuprantu kame šaknys..

_________________
..o laiko taip trūksta viskam..


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Frsky TARANIS
StandartinėParašytas: 28 Rgs 2016 02:09 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 25 Rgp 2007 00:49
Pranešimai: 4908
Miestas: Siauliai-Birmingham
Tikiuos nepamirsai,kad reik triminimo knopkiukus laikyt paspaudus, ijungiant radija?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Frsky TARANIS
StandartinėParašytas: 28 Rgs 2016 13:33 
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 06 Lap 2008 22:15
Pranešimai: 224
Miestas: Vilnius
Teip teip.. :) Bet.. išmeta lentelę (gal standartinė?), kad jei FW senesne negu 2.0, tai softas radijos nemato. Bet tai pas mane 2.1.6 .. Kai pajungi turėtų ir kortelė atsidaryti kaip usb fliaškė, tyla.. Kažką gal ne taip darau? Nesuprantu.. Beje, koks paskutinis FirmWare'as ne europinis, kokį liaudis dabar turit įsirašę? Kažkaip ten painu man pas juos puslapy.. :S Gal bandyti išimti kortelę įgrūsti ten failus ir per Radiją pafliašint? ?

_________________
..o laiko taip trūksta viskam..


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Frsky TARANIS
StandartinėParašytas: 28 Rgs 2016 17:06 
Modeliuotojas
Modeliuotojas

Užsiregistravo: 28 Geg 2010 17:23
Pranešimai: 1295
Miestas: Vilnius
Pries du metus kai pirkau Tarani tai pirma karta irasinekant OpenTX is originalios FrSky versijos buvo kazkokia nestandartine procedura. Tik surasius jau po to veikdavo lengvai ir paprastai is Companion. Visa onfo buvo manuale internete ar tai OpenTX Wiki. Dabar kai viskas vyksta automatiskai tai nesigilinu ir neatsimenu.

_________________
Asmeninė svetainė


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Frsky TARANIS
StandartinėParašytas: 29 Rgs 2016 00:46 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 25 Rgp 2007 00:49
Pranešimai: 4908
Miestas: Siauliai-Birmingham
Nepamenu ir as dabar, kaip ten buvo, zinau,kad buvo kazkokiu veju.
O fw naudoju EU LBT. 2.1.7 Nematau prasmes zaist su kitokia,kai greit aplink vien tokia tebus ir visi imtuvai pardavinejami cia vietoj bus su eu lbt, tai ten kaskart nusipirkus vel perinstalint ir kvarsint sau galva tokiais dalykais ner noro:)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Frsky TARANIS
StandartinėParašytas: 02 Spa 2016 02:50 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 25 Rgp 2007 00:49
Pranešimai: 4908
Miestas: Siauliai-Birmingham
Taigi tuoj ir Horus prekyboj atsiras uz 392£ pinigu ;/ Tik kazkaip nebesvaigstu... Taranis pilnai tenkina:)



Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Frsky TARANIS
StandartinėParašytas: 03 Spa 2016 16:39 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 29 Gru 2013 13:48
Pranešimai: 1020
Miestas: Rumšiškės
ti kažkas keisto su xorus, nes atsiranda masė atsikratančių ir nieks nepasisako kodėl :) grįžta atgal prie taranio ir džiaugias

_________________
Auto
Kopteriai
Jau blin ir lėktuvai :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Frsky TARANIS
StandartinėParašytas: 03 Spa 2016 18:35 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 17 Lie 2010 19:26
Pranešimai: 8223
Miestas: Campbell River, BC, CA
Jau nemazai tu Horus yra, Hobbykinge uzmaciau kai tik atsirado ir po pusdienio jau nebebuvo. Sakiau kad pirksiu, spiegiau ir prisiekinejau, ale nepirkau... Be kitu metu greiciausia prie RC neiseis sugrizti, o ir Horus skirtus pinigus isleidau ant tekinimo stakliu :P

_________________

ABL: "jei esi nūbas - imk tai, ką turi kiti forumiečiai ir kopijuok 1:1 neanalizuojant 'kodėl' - su laiku suprasi"


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Frsky TARANIS
StandartinėParašytas: 02 Lap 2016 21:40 
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 06 Lap 2008 22:15
Pranešimai: 224
Miestas: Vilnius
Vargstu su Taraniu Plus. Kaip ir paminėta aukščiau- EU-LBT versija. Gavau su 2.1.6. Dabar jau supučiau 2.1.9. Pavyko flashint tik failiuką įmetus į kortelę. Companion radijos nemato. SD kortelės nemato. Kaip pulto per USB laidą irgi nemato.. Kaip simos pulta galiu naudoti tik per dsc jungtį, aišku atsisiunčiau ta naujesnį adapterį. Ir ką daryt? :) Kažkaip nuvilia dėl to nesuderinamumo. Varvinu akis prie internetinės literatūros, bet kol kas nelabai kas padeda.. Gal kas gali padėti, patarti ?

_________________
..o laiko taip trūksta viskam..


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Frsky TARANIS
StandartinėParašytas: 02 Lap 2016 23:30 
Modeliuotojas
Modeliuotojas

Užsiregistravo: 28 Geg 2010 17:23
Pranešimai: 1295
Miestas: Vilnius
Pirmiausia tai ar tu pats supranti ri gali mums atsakyti tu čia su FrSky firminiu firmwaru bandai ar su OpenTx? Nes jeigu su originaliu FrSky tai gal dėl to ir bėdos? Ar dabar Taranis jau siunčiamas iš parduotuvės su OpenTx FW?

EDIT:
Greitai pagooglinau tai lyg ir siunčiamas su FrSky FW. Norint suderinamumo su OpenTx ir visais jos features pirma reikia įrašyti OpenTx komplikuotesniu keliu:




_________________
Asmeninė svetainė


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Frsky TARANIS
StandartinėParašytas: 03 Lap 2016 16:11 
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 06 Lap 2008 22:15
Pranešimai: 224
Miestas: Vilnius
Prašom:



Sveikinasi kaip OPEN TX :) Ant korpuso tiek TX tiek RX lipdukas EU LBT

_________________
..o laiko taip trūksta viskam..


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 621 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Administratoriaus kontaktai: info(eta)rcm.lt

 

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007