Tai pas tave neatsinaujina bootloaderis ir todel ijungus radija bootloader rezimu su tais trim mygtukais Companion nemato radijos. Atnaujink radios FW metodu su isjungta radija, kad atsinauintu BL.
Device manager'i istrink STM32 BL device'a, restartuok kompa. Ijunk laida su išjungta radija ir atnaujink draiveri su 2.2 zadig programa. Tikėkimės, kad šioje vietoje tavo kompas bus šviežiai paruoštas rimtiems darbams
Tada atnaujink FW su išjungta adija pažingsniui kaip sakoma čia, o ne per tuos meniu vidinius Daryk viska pažingsniui ir turi veikti, nes veikia man
Na tik aišku backup nepasidarysi, nes dabar neveikia tau su Companion. Mano manymu šią oficialia perrašymo procedūrą žingsnelis po žingsnelio, be interpretacijų, turėjai pabandyti pirmiausia, o ne tiek laiko diskutuoti ir bandyti viską per aplinkui, per vidinius radijos meniu, bet tik ne oficiliu būdu pažingsniui.
Trumpai tariant Companion softe pasirink write firmware to radio , atsidariusiam lange pasirink parsisiųsta Plus firmwaro versija ir spausk write to tx. Turi prabėgti žalia juosta indikuojanti, kad vyksta procesas. Kai užbaigs duok dar 10sec pabaigti viska iki galo. System try daryk unmount STM32 BL tarsi kokiam atminties fleshiukui ir turi buti viskas atsinaujine šioje stadijoje. Mano atveju dabar dar reikia restartuoti kompa, kad susitvarkytu draiveris, nes atsiranda sauktukas indikuojantis, kad kazkas negerai ir jau po restarto gali jungtis su companion.