Cia viskas aisku, aciu uz supratuma. Bet kilo dar vienas klauymelis. Jusu taisyklese( firebolt klasei) NERA parasyta kad modelis turi buti 4wd.
Iseinant is syto as suprantu kad modeli gali buti tik galu varomas arba priekiu.Taip?
Nors as neikarto nesu dalyvaves varzybose, bet esu buves treneruotese, tai buna atveju kai daug geriau kai modelis varomas tik galiniai ratais o buna kad reike tik priekio. Beto ar firebolt klaseje butu galma pakeisti difirencialus, kad priekinio ir galio santykis butu skirtingas.
Is anksto aciu
P.S Sorry LRS, bet as noriu pasakyti kad tu tiktai rasai kad kazkas kazka blogai padare arba parase. Pat s simta kartu rasei kad viska reike daryti per PM. Tai tu ir sakyk tiems kas maiso i PM , o ne offtopic. Nes zinai, man jau po metu, kai skaitau vien tik tavo postus, ikistus visur, jau UZ....O!!! Pats sakai ko negalma daryti bet pats ir darai. Tai gi pagalvok oo savo atsakyma parasyk man i PM o ne cia.
Sorry Pone Lokanai uz sukeltus ruzpesciu ir nereikalingas kalbas, tesiog kai kurie zmones uzknisa, nors jie ir vyresni ir moderatoriai.
[LRS] - Tu biski atsigauk ir galvok ka rasai. Jei ne ta koja islipai, ir lietuviu kalba sunkiai supranti, tai perskaityk visus 10 psl is naujo ir tada ziurek ar gerai rasau ar ne ? Visu pirma Tu foruma priziuri, ar ne ? Jei nori pasiblevyzgot, eik i lauka su draugais ar tevais ir snekek nesamones. Per tokius kaip Tu zmones neranda atsakymo i jiems rupimus klausimus, tai Tavo vietoj patarciau patyleti, nei kazka sneketi. Atrodysi protingesnis - Jei tylesi !
_________________ 1/12 "Drozdas" su Porshe kebulu Speedboat x 2 Sport boat "Дельфин"
Vilnius
|