Sveiki, tai va sergu modeliavimo liga jau nuo gal kokiu 7 metu (pirmi modeliai buvo lego

), bet vat nusprendziau ir sioke toke gelda susirest. Taigi ka ketinu daryt:
1. esu pasidares vaziuokles (nu ten kur visi amortikai traukes ir pan) eskizus-brezinius (ant paprasto lapo, ne milimetinio)
2. kadangi esu is tu, kurie nemegsta pusfabrikaciu (neisizeiskit) nusprendziau susiresti kebula pats (greiciausiai reiks virint , ar as ne taip kazka suprantu?)
3. visa rema man reiktu projektuot pagal el prietaiselius, vaziuokle , ir pan.?
3. Kadangi teturiu 450 lt (o tai kaip susidariau ispudi rc modeliavime yra gana mazai) , bet siek tiek viliuosi kad iseitu kazkoks padorus off-road bagiukas, su kuriuo galeciau kur nors sudalyvaut
4. gal galetumet ideti savo rc modelio charakteristikas (pilnas su viskuo) kad galeciau kazkiek daugiau suprast siuje srityje
5.kaip suprantu man kaip pirma kart daranciam rc modeli tiktu sis siustuvas
imtuvas
6. akumuliatorius
http://www.modelis.eu/rv-akumuliatorius.php?id=61[/url]
arba - taciau sio labai maza talpa
7. servo mechanizmui reikalingi rc modelio svorio parametrai? gal galit pasakyti pavyzdi
8.variklis ir greicio reguliatorius kartu glaudziai susije, sakykim turiu 1.2 mases off-road masinele taigi variklis taip pat priklauso nuo dantraciu (t.y. greiciu dezes), tacia kaip man parinkti tinkamus variklio apsisukimus ir dantraciu komplektacija? kad nesigautu off-road burnout masinele
(aisku pinigu suma negalutine- per vasara dar spesiu biski gaut

, taciau man reiktu orietuotis i max mazdaug 600 lt)
busiu LABAI dekingas uz pagalba jei kokia suteiksite -, nes as jau spejau

rc
P.S.suzymejau viska skaiciais , kad butu lengviau orientuotis , mano rasliavoje
P.P.S. dauguma cia susirnenkanciu profai, taciau prasau skirkite siek tiek demesio ir dar visiskai nesunokusiems sioje srityje ir nesiuskite kaip kazkas forume rase "i
www.google.lt ar dar toliau"
Tik dabar kazkaip apsiziurejau, kad ka kurie skysto kuro varikliai (nitro, benzininiai), gana palyginti pigus, tagi tada gaunasi, kad nepirkus galingesnio elektrinio variklio, bei greicio reguliatoriau gautusi kazkoks skystu kuru varomas?